Νέος Πρόεδρος στο ΔΣ Νότιας Κυνουρίας ο Βασίλης Σαλάκος (ph)

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019 18:02

Ο κ. Βασίλειος Σαλάκος, ο οποίος προτάθηκε από τον Δήμαρχο κ. Χαράλαμπο Λυσίκατο, αναδείχθηκε νέος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, κατά την πρώτη συνεδρίαση του οργάνου που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 8ης Σεπτεμβρίου 2019.

Για τις υπόλοιπες θέσεις του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιπρόεδρος εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη “”Φιλόδημοι Πολίτες”  Αντώνιος Τσουκάτος και γραμματέας  ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Δημήτριος Τρούμπας.Ως τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής προτάθηκαν από τον κ. Δήμαρχο οι αντιδήμαρχοι Σωτηρόπουλος Μιχαήλ, Ευσταθίου Θεόδωρος και Διαμαντής Κωνσταντίνος και επίσης εκλέχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας Ντουζένης Χριστόφορος και Πήλιουρας Ηλίας, ενώ από την παράταξη “Φιλόδημοι Πολίτες” εκλέχτηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Δανεσής Θεόδωρος και Μαρνέρης Ιωάννης.

Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν από την παράταξη “Όραμα-Γνώση-Πρόοδος” οι δημοτικοί σύμβουλοι Μανούσος Κωνσταντίνος και Μάνος Ηλίας και από την παράταξη “Φιλόδημοι Πολίτες” οι δημοτικοί σύμβουλοι Αργυράκη Μαρία και Τράκα Αγγελική.

Να σημειώσουμε ότι στην συνεδρίαση δεν παρέστη ο δημοτικός σύμβουλος Χείλαρης Νικόλαος.

πηγή:leonidion.gr