Νέος προπονητής του Παναρκαδικού ο Ευάγγελος Ντίσιος

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020 16:33

Την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον προπονητή Ευάγγελος Ντίσιος, ανακοίνωσε η διοίκηση του Παναρκαδικού ΑΟ πριν λίγο, κάτι που σηματοδοτεί εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα στις τάξεις του συλλόγου εν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναρκαδικού ΑΟ αναφέρει:«Η Διοίκηση του Παναρκαδικού είναι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Ευάγγελο Ντίσιο, κάτοχο πτυχίου UEFA PRO.

Έχει διατελέσει στενός συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη στον Αστέρα Τρίπολης, στη Βέροια ως βοηθός του Γεωργιάδη και στη Δόξα Δράμας ως συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη.  Διετέλεσε πρώτος προπονητής στις ομάδες ΦΑΣ Νάουσας, Αλμωπό Αριδαίας, Αετό Σκύδρας, Εδεσσαϊκό και Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη Ντίσιο στην οικογένεια του Παναρκαδικού του Παναρκαδικού, έχοντας τη βεβαιότητα για μια καλή και επιτυχημένη νέα αθλητική σεζόν!».

Πλέον και επίσημα τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένονται διαδοχικές εξελίξεις στην ομάδα του «τριφυλλιού» τόσο σε μεταγραφικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα χρονιά.