Νίκη στο φινάλε για τον Παναρκαδικό επί της Κορωνίδας!

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 17:16
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Το απόγευμα της της Κυριακής ο Παναρκαδικός υποδέχθηκε την ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας για την 3η αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Μια αναμέτρηση που ήθελε τον Παναρκαδικό να ψάχνει με κάθε τρόπο τη νίκη και τους πρώτους κερδισμένους βαθμούς, τους οποίους και τελικά κατάκτησε χάρη σε τέρμα του Νίκου Λυμπερόπουλου στο 92’.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα της Τρίπολης άντεξε επί ενός πολύ καλού αντιπάλου που δημιούργησε κλασικές στιγμές αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι Αρκάδες που ανέβασαν ρυθμούς στην επανάληψη κατάφεραν στο φινάλε να φτάσουν σε μια σπουδαία νίκη.Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης επιφύλαξε λίγες φάσεις για τις δύο ομάδες, αλλά οι «φιλοξενούμενοι» παρουσιάστηκαν πιο ανταγωνιστικοί έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και πιο απειλητική παρουσία προς την αντίπαλη εστία.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός της αναμέτρησης βελτιώθηκε καθώς ο Παναρκαδικός μπήκε δυνατά με περισσότερα τρεξίματα και ένταση στο παιχνίδι του σε σχέση με το πρώτο μέρος. Αυτό πάντως δεν εμπόδισε την ομάδα της Κορωνίδας να συνεχίσει να είναι απειλητική και μάλιστα να αγγίξει το γκολ σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις με τους τους Παπαϊωάννου στο 64’, Κάλα Ίλσι στο 80’ και Οψιμούλη Αργύρη στο 89’ και τον Μπλατσιώτη στις δύο πρώτες περιπτώσεις να επεμβαίνει σωτήρια για την εστία του.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο Παναρκαδικός ωστόσο αφού κατάφερε να μείνει «όρθιος» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση σε μια από τις ελάχιστες κλασικές στιγμές που δημιούργησε κατάφερε και να σκοράρει όταν μετά από σέντρα από δεξιά του Τσιώλη, ο Νίκος Λυμπερόπουλος σε δεύτερο χρόνο κατάφερε να πλασάρει στην κενή εστία των «φιλοξενούμενων» για το 1-0, εν’ μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτριος Βαρτσάκης (Λακωνίας).
ΒΟΗΘΟΙ: Ηλίας Μπεκιάρης (Λακωνίας), Αναστάσιος Αντωνόπουλος (Λακωνίας).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Βλάσιος Θεοδωρόπουλος (Κορινθίας).
ΤΕΡΜΑΤΑ: 90’+2’ Λυμπερόπουλος Ν.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24’ Λυμπερόπουλος Ν., 37’ Τσιώλης, 57’ Λυμπερόπουλος Δ., 89’ Τόλιος.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ:
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. (Βαγγέλης Ντίσιος): Μπλατσιώτης, Δαύρος (33 λ.τρ. Παπαλάμπρος), Οικονόμου (13’ λ.τρ. Σωτηρόπουλος), Τσέκος, Νάνος, Κοντογιαννόπουλος (46’ Στρέμπας), Τόλιος, Τσιώλης, Γεωργόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δ. (66’ Ζάχι).
ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ (Θανάσης Τσιρόπουλος): Αλευράς, Λαζάρου (74’ λ.τρ. Ψιμούλης Αργ.), Σαμαράς, Οψιμούλης Ι., Σελής, Μέγας (74’ Κάλα Ίλσι), Μπάλος (80’ λ.τρ. Καράι), Κιοσσές, Μπιτζής (74’ Κομπιότης), Παπαϊωάννου, Μπάζος.