Νίκη του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης επί των Λυκαίων στο «ντέρμπι» της Μεγαλόπολης

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 14:59

Κερδισμένο τον ΑΣΠΕΤ Τρίπολης βρήκε η Αρκαδική αναμέτρηση της Κυριακής στη Μεγαλόπολη αφού επικράτησε 0-3 (25-21, 25-13, 25-18)των Λυκαίων στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το πρώτο σετ βρήκε την ομάδα της Μεγαλόπολης να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι παίρνοντας από την αρχή ένα μικρό προβάδισμα φτάνοντας να προηγείται με 11-8. Σε εκείνο το σημείο ο ΑΣΠΕΤ αντέδρασε ισοφάρισε σε 12 όλα για να πάρει από εκείνο το σημείο και μετά το προβάδισμα  με 13-14,  16-21 και 21-25.Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Τρίπολης μπήκε με τον ίδιο ρυθμό που βρήκε στα μισά του πρώτου σετ  τον οποίο διατήρησε μέχρι τέλους  επικρατώντας άνετα με 25-13 .

Στο τρίτο σετ οι δυο ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ με τον ΑΣΠΕΤ να έχει ένα μικρό προβάδισμα και τα Λύκαια να ακολουθούν για να φτάσουν οι δυο ομάδες στο 12 όλα. Σε εκείνο το σημείο  ένα ταιμαόυτ που πήρε ο προπονητής του ΑΣΠΕΤ  Γιώργος Χρονόπουλος ήταν αρκετό να αφυπνίσει τα κορίτσια να βρουν την συγκέντρωση τους  παίρνοντας έτσι  το προβάδισμα 12-17, 17-23  κερδίζοντας το σετ με 18-25.

Μετά και τη χθεσινή νίκη που είναι η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αφού είχε προηγηθεί αυτή στην Πύλο η ομάδα του ΑΣΠΕΤ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 12 βαθμούς  πίσω από τον ΝΟΚ Ποσειδών  που έχει 15 αφού την μοναδική ήττα που έχει η ομάδα της Τρίπολης  την έχει κάνει την πρώτη αγωνιστική στην Καλαμάτα   με την Μεσσηνιακή ομάδα. Επόμενη αγωνιστική  στις 12/01/2020 όπου η ο ΑΣΠΕΤ θα υποδεχθεί στην Τρίπολη τον Γ.Σ. Μεσσήνης.                                                                                                                     Γ.Σ.Μ ΛΥΚΑΙΑ: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΛΙΜΜΕΝΟΥ, ΚΟΥΡΕΤΑ, ΜΠΑΖΙΩΤΗ, ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΜΠΕΛΙΑ, ΡΟΖΟΛΗ,ΣΤΑΘΟΡΟΥ.

Α.Σ.ΠΕΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χρονόπουλος Γιώργος) ΠΕΝΤΕΦΟΥΝΤΗ, ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΡΑΛΕΚΑ, ΜΑΝΙΚΑ, ΣΙΑΝΝΑ, ΣΕΝΓΚΕΡΓΚΙ, ΖΑΒΟΥ