Νικολάκου: ” Πανηγυρική νίκη για τον Πέτρο Τατούλη η αθώωση από τον Άρειο Πάγο” (vid)

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 19:46

Για την αθώωση από τον Άρειο Πάγο του Πέτρου Τατούλη σε υπόθεση σχετική με απορρίμματα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 η Περιφερειακή Σύμβουλος και τέως Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου.

Η κα. Νικολάκου ανέφερε πως η υπόθεση αφορά σε αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει στον Άρειο Πάγο ο Τέως Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης για απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Καλαμάτας σχετικά με πρόβλημα που υπήρχε στην Χωματερή του Αγίου Νικολάου στο Δήμο Πύλου Νέστορος στη Μεσσηνία.Ο Άρειος Πάγος, σημείωσε η κα. Νικολάκου, με την απόφασή του δίνει τέλος στα όσα αναφέρονταν κατά καιρούς με την αρμοδιότητα για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων.

Η κα.Νικολάκου χαρακτήρισε “μεγάλη νίκη για τον Πέτρο Τατούλη την αθώωση αυτή, γιατί αποδεικνύει πως ποτέ η Περιφέρεια δεν είχε την αρμοδιότητα για την προσωρινή διαχείριση και την εναπόθεση των απορριμμάτων και ποτέ δεν είχε δοθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η αρμοδιότητα αυτή, η οποία ανήκει στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ βαθμού”.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της κας.Νικολάκου στο βίντεο.