Νικολάκου: “Προκλητικά τα όσα συμβαίνουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου” (vid)

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 11:08

“Θα υπερασπιστούμε το έργο μας”

Ένταση μπορεί να είχαμε και στα περασμένα Περιφερειακά Συμβούλια, αλλά δεν είχαμε φίμωση. Αυτά που συμβαίνουν στις συνεδριάσεις είναι προκλητικά”.  Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων η Περιφερειακή Σύμβουλος-τέως Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, σε μία εφ’ όλης σχεδόν της ύλης συνέντευξη, στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5.Η κα. Νικολάκου συμπλήρωσε για το ίδιο θέμα, της κατάστασης, δηλαδή που δημιουργείται κάθε φορά στις συνεδριάσεις των περιφερειακών συμβουλίων,  πως “θα πρέπει να λειτουργούμε όλοι βάσει Νόμου και ο κ. Πρόεδρος πρέπει να καταλάβει, όπως και ο κ. Νίκας ότι η παράταξη της “Νέας Πελοποννήσου” δούλεψε πάρα πολύ και παρήγαγε έργο και αυτό το έργο θα το υπερασπιστούμε”.

Η κα. Νικολάκου στη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για την όλη αυτήν την κόντρα και διαμάχη που έχει προκληθεί σχετικά με την “Πελοπόννησος ΑΕ” και ανέφερε πως θα πρέπει να εξηγήσει ξεκάθαρα ο κ. Νίκας γιατί δεν αφήνει τον έτερο μέτοχο να κάνει έλεγχο και γιατί επιμένει τόσο πολύ να κλείσει μία αναπτυξιακή, που έχει προσφέρει τεράστιο έργο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και το ίδιο μπορεί να συνεχίσει να πράττει. Επίσης μίλησε για τις “φωτογραφικές προσλήψεις” στην Αναπτυξιακή της Μεσσηνίας και τις καταγγελίες του αποχωρούντος -συνεργάτη του κ. Νίκα- κ. Στασινόπουλου για τον Περιφερειάρχη, οι οποίες, όπως είπε, “πέρασαν στα ψιλά”.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη, μίλησε επίσης για το θέμα των απορριμμάτων και τόνισε πως το έργο φέρει την υπογραφή του κ. Τατούλη και αναρωτήθηκε γιατί στις 29 Ιανουαρίου ο κ. Νίκας δεν κάνει τη “φιέστα” του στην Τρίπολη και πάει στην Αθήνα, στα γραφεία της ΕΝΠΕ.

Ακόμα η κα. Νικολάκου αναφέρθηκε και στη Μεγαλόπολη και στη μεταλιγνιτική εποχή και επεσήμανε πως δεν έχουμε δει τα εκατομμύρια χρήματα που έλεγε ο κ. Νίκας ότι θα “πέσουν” στην περιοχή, αντίθετα γίνεται διάκριση σε σχέση με την ΠΕ Κοζάνης.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο την συνέντευξη της κας. Νικολάκου.