Νικολάκου στη ΔΡΤ 91,5: Πολιτικός «χαμαιλέοντας» ο κ. Νίκας! (ήχος)

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 11:03

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης (εκπομπή «Επί της ουσίας») φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα το πρωί, η θεματική αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου.

Αρχικά, η κα Νικολάκου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το επόμενο χρονικό διάστημα που ξεκινά από το Μάρτιο του 2019 θα είναι ακόμα καλύτερο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στον τομέα του τουρισμού και θα υπάρξει θετικό πρόσημο. Τόνισε ότι, το γεγονός πως επαγγελματίες τουρισμού από το εξωτερικό εκδηλώνουν ενδιαφέρον για καταλύματα πέντε αστέρων, υποδηλώνει ότι η περιφέρεια Πελοποννήσου έχει συνδεθεί με το luxury τουρισμό και σημείωσε ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία με τους εκπροσώπους των τουριστικών καταλυμάτων, προκειμένου αυτά να εκσυγχρονιστούν.Η Ντίνα Νικολάκου, απαντώντας σε ερώτηση των συναδέλφων, Μηνά Αρτόπουλου και Δημήτρη Μανιατάκου, είπε ότι ο κ. Νίκας δεν υπήρξε ποτέ «πολιτικός φίλος» με τον περιφερειάρχη, με την έννοια ότι δεν ταυτίστηκε ποτέ με τις απόψεις του, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον μεγαλύτερο και κύριο εχθρό του ΣΔΙΤ, υπό την προηγούμενη ιδιότητά του, τού προέδρου της ΠΕΔ Πελ/σου και αποκαλώντας τον πολιτικό «χαμαιλέοντα» γιατί, όπως είπε, δεν έχει σταθερή πολιτική άποψη. «Αναγκάστηκε να πει “ναι” για το ΣΔΙΤ, προκειμένου να μην του φέρει αντίρρηση ο Π. Τατούλης για την έκτακτη ανάγκη», υπογράμμισε η κα Νικολάκου.

Η κα αντιπεριφερειάρχης εμφανίστηκε σίγουρη για τη νέα νίκη του Π. Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές γιατί, όπως τόνισε, η επαφή του με τους πολίτες έχει φτάσει σε πολύ υψηλό σημείο, ενώ αποκάλυψε όλο νόημα ότι η έκπληξη των εκλογών για τη «Νέα Πελοπόννησο» θα έρθει από τη Μεσσηνία. «Οι πολίτες της Πελοποννήσου είναι μυημένοι από το 2010 και γνωρίζουν καλά ότι ψηφίζουν περιφερειάρχη και όχι κομματάρχη!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κας Νικολάκου: