Νικολάκου στη ΔΡΤ: Ο Π. Νίκας δεν “τραβάει” για την Περιφέρεια Πελ/σου (ήχος)

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 12:11

Στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης μίλησε η αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου, η οποία μεταξύ άλλων εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη για τα λεγόμενά του από την Τρίπολη εναντίον του Πέτρου Τατούλη και στον υποψήφιο περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα.

Η κα Νικολάκου σχολιάζοντας τις δηλώσεις Γεωργιάδη ανέφερε ότι “δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει αυτά που έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους αρχηγούς της ΝΔ τους οποίους καθύβριζε” και πρόσθεσε: “Δεν ξύπνησαν ξαφνικά και θυμήθηκαν να μιλήσουν εναντίον του Π. Τατούλη. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τον υποψήφιο της ΝΔ στην περιφέρεια Πελοποννήσου”. Για τον Π. Νίκα είπε ότι κάνει προσπάθεια να περάσει στο Β’ γύρο και όσον αφορά το έργο ΣΔΙΤ είπε ότι “ήταν ο μεγάλος εχθρός του ΣΔΙΤ ως πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου”. “Δεν στήριξε εμάς” σημείωσε η Ντίνα Νικολάκου “το έργο της περιφέρειας το στήριξαν οι πολίτες”.Η αντιπεριφερειάρχης Πελ/σου κατήγγειλε από τον “αέρα” της ΔΡΤ ότι “ο κ. Νίκας λέει ότι δεν θα γίνει τώρα το έργο. Θα σταματήσει και θα ξεκινήσει μετά τις εκλογές. Προχωρά σε άθλια πολιτική πράξη να μαζεύει βιογραφικά ότι αυτός θα κάνει τις προσλήψεις. Αυτό είναι πολιτική ντροπή”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Νικολάκου. Αναφερόμενη στο έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου, η Ντίνα Νικολάκου δήλωσε ότι η κατασκευή του έργου ξεκινά το Μάρτιο, ενώ σχετικά με την ακύρωση των αποφάσεων του ΠΕΣΥ για τις απαλλοτριώσεις του ΣΔΙΤ, είπε ότι ο λόγος της ακύρωσης είναι η μη νόμιμη σύγκλιση του Συμβουλίου και ότι το θέμα λύνεται εύκολα με τη σύγκλιση νέου Περιφερειακού Συμβουλίου.

Για τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης εναντίον του Πέτρου Τατούλη, η κα Νικολάκου είπε ότι “το καλύτερο ανέκδοτο είναι ο κ. Γεωργιάδης να κάνει κριτική για το αν είναι ΝΔ ή όχι ο Π. Τατούλης”. “Ο κ. Γεωργιάδης και κάποιοι τολμηροί προσπαθούν να βοηθήσουν τον κ. Νίκα, ο οποίος “δεν τραβάει”, δήλωσε με νόημα η αντιπεριφερειάρχης Πελ/σου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ντίνας Νικολάκου: