Νικολάκου στη ΔΡΤ915: “Η εντολή του Περιφερειάρχη είναι μία, να διαλευκανθεί γρήγορα αυτή η υπόθεση” (ήχος)

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 15:49

Για τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν με τις καταγγελίες περί «κοριών» στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, αλλά και την παραίτηση του έτερου Αντιπεριφερειάρχη, Περικλή Μαντά, μίλησε στη ΔΡ915 η Ντίνα Νικολάκου.

Στη ραδιοφωνική της συνέντευξη, η κυρία Νικολάκου είπε ότι πρόκειται για πράξη που μόνο ένα τρελό μυαλό μπορεί να τη σκεφτεί.«Ο περιφερειάρχης ως πολύ έμπειρος πολιτικός κάλεσε το ανώτερο όργανο της Περιφερειακής αρχής που είναι η Εκτελεστική Επιτροπή. Το θέμα είναι σοβαρό. Περιμένουμε τις ανακοινώσεις των αρχών και δεν χρειάζεται παραφιλολογία. Η εντολή του περιφερειάρχη είναι μία, γρήγορα να διαλευκανθεί, να δούμε πιο τρελό και αρρωστημένο μυαλό έφτασε σε αυτό το σημείο.» είπε η κυρία Νικολάκου η οποία πάντως διέψευσε ότι υπήρξε παρουσία ανθρώπου της ΕΥΠ στη συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Η Ντίνα Νικολάκου επιβεβαίωσε ότι ο κ. Μαντάς πήγε στην Εκτελεστική Επιτροπή και παραδέχθηκε ότι γνώριζε από μέρες αυτή την υπόθεση και όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη, απάντησε ότι είχε δεσμευτεί στην κυρία Αλειφέρη.

«Ο κ. Μαντάς προσπαθεί να μετατρέψει το όλο θέμα σε πολιτικό, προσωπικό του ζήτημα, διότι θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Μεσσηνία» είπε στη συνέχεια.

Η κυρία Νικολάκου δεν θέλησε να κάνει εκτιμήσεις για το αν θα ζητηθεί η παραίτηση Αλειφέρη, αν και είπε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα για τους χειρισμούς του Περιφερειάρχη στο ζήτημα αυτό.

Στη συνέχεια, η Ντίνα Νικολάκου είπε ότι μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία της Αλειφέρη σκέφτηκε ότι μπορεί να έχει μπει κοριός και στο δικό της γραφείο!

«Όσο αργεί η διαλεύκανση φουντώνουν τα σενάρια, αλλοίμονο αν αυτή η υπόθεση δεν δείξει τον ένοχο. Τότε δυστυχώς, διότι αντιλαμβάνομαι τι θα γίνει, θα μπλέξουμε όλοι σε μία κουβέντα, χωρίς κανένα πραγματικό περιεχόμενο».