Νικολόπουλος προς ΔΑΣ: «Το ψέμμα, η υποκρισία και η παραπληροφόρηση έχουν ένα τέλος»

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 12:50

Σε απάντησή του στην ανακοίνωση της ΔΑΣ (Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία) στις 21/5/2020, ο επικεφαλής της παράταξης ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, Σπύρος Νικολόπουλος, αναφέρει τα εξής:

«“Ουκ εξάγουσιν καρπόν οι ψευδείς λόγοι” (Σοφοκλής) και “Όσοι σου λένε τι πρέπει να κάνεις, και τι είναι το σωστό για σένα, δεν θέλουν να βρεις τις δικές σου απαντήσεις αλλά θέλουν να συμφωνήσεις με τις δικές τους” (Σωκράτης).



Ε, λοιπόν, είναι καιρός οι συναγωνιστές της ΔΑΣ  να καταλάβουν πως το ψέμα, η υποκρισία και η παραπληροφόρηση έχουν και ένα τέλος.

Η Ενωτική Κίνηση εδώ και 3 χρόνια που συμμετέχει στο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας πέρα και έξω από κομματικές εξαρτήσεις έκανε το χρέος της, να σταθεί στους εργαζόμενους του Νομού μας με κάθε τρόπο. Δεν δεχόμαστε όμως από την παράταξη της ΔΑΣ  την ώρα που οφείλουμε να είμαστε σε Αγωνιστική επαγρύπνηση και οι σκέψεις μας να είναι κοντά στους εργαζόμενους και στα προβλήματά τους, να αναγκαζόμαστε να απαντάμε στις ανακρίβειες και στις υποκριτικές θέσεις.

Η Ενωτική Κίνηση να σας υπενθυμίσω ότι δεν έχει ανάγκη για καρέκλες όπως αναφέρετε στην Ανακοίνωσή σας, το έχει αποδείξει άλλωστε τα 3 προηγούμενα χρόνια και ποτέ δεν συναίνεσε στον εκφυλισμό των συλλογικών διαδικασιών του εργατικού κινήματος.

Αγωνιστήκαμε με σοβαρότητα για να θεμελιώσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης.

Γι’ αυτό λοιπόν όσες ψευτοεπαναστατικές ανακοινώσεις και αν εκδώσετε δεν μπορείτε να ξεγελάσετε τους εργαζόμενους.

Όσο αναφορά την λέξη εκφυλισμό που την αναφέρετε συνέχεια σας χαρίζω το συνώνυμό του. Εμείς όμως κρατάμε το αντώνυμο».