Νοσηλευτές και Φυσιοθεραπευτές προσλαμβάνει το “ΚΑΑ Παλλάδιον”

Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021 13:36

Με απόφαση της Διοίκησης του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ το αμέσως προσεχές διάστημα θα προσληφθούν  Νοσηλευτές και Φυσιοθεραπευτές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης ( ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ) στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης .

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ( πτυχίο και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ) να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα βιογραφικά τους στο: cv@palladion-rehab.grΑξίζει να σημειωθεί ότι το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ εκτός από τις θέσεις απασχόλησης των επαγγελματιών υγείας δίνει τη δυνατότητα και σε φοιτητές αντίστοιχων Σχολών να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο σύγχρονο Κέντρο  Αποκατάστασης της Τρίπολης αντλώντας πολύτιμη εμπειρία για το επαγγελματικό τους μέλλον.

Μετά την υποβολή των βιογραφικών τους όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα περάσουν από μία προφορική συνέντευξη στην οποία θα εκτιμηθεί η εμπειρία των υποψηφίων αλλά και η διάθεσή τους να προσφέρουν Υπηρεσίες Υγείας.

Οι προσληφθέντες θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν και να αποκτήσουν προϋπηρεσία σε ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Αποκατάστασης της χώρας καθώς και να εξελιχθούν με βάση τα επαγγελματικά τους προσόντα  και την εν γένει συμπεριφορά τους στο Κέντρο.

Βασική προτεραιότητα της Διοίκησης του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ είναι να στηρίζεται στο έμψυχο δυναμικό που διαθέτει, να το επιμορφώνει, να το επιβραβεύει ( καθιέρωση του θεσμού του Υπαλλήλου της Χρονιάς ) και να του δίνει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης.

Αν είσαι Νοσηλευτής/τρια ή Φυσιοθεραπευτής/τρια μην χάσεις την ευκαιρία να αρχίσεις τώρα ή να συνεχίσεις την επαγγελματική σου καριέρα σε ένα από τα πιο μεγάλα και σύγχρονα Κέντρα Αποκατάστασης που συνεχώς επενδύει στη σύγχρονη τεχνολογία και προετοιμάζει την επόμενη μέρα της Αποκατάστασης με νέες Υπηρεσίες και πρωτοποριακά προγράμματα.
Κάνε τη σωστή κίνηση σήμερα και στείλε το βιογραφικό σου στην ηλεκτρονική διεύθυνση cv@palladion-rehab.gr
Μια θέση στον χώρο της Υγείας σε περιμένει.