Ο Αντιδήμαρχος Αλ. Κανελλόπουλος στη ΔΡΤ | Τι είπε για έργα, ασφαλτοστρώσεις και παιδικές χαρές (vid)

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 13:07

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης στην εκπομπή “Επί της ουσίας” με τον Δημήτρη Μανιατάκο και τον Μηνά Αρτόπουλο φιλοξενήθηκε ο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ.Αλέξανδρος Κανελλόπουλος.

Αρχικά ο κ.Κανελλόπουλος μίλησε για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου το οποίο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “θα έχει φέτος άλλη φιλοσοφία και δεν θα γίνεται διασπορά έργων αλλά ολοκληρωμένες παρεμβάσεις”.Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε έργα που είχαν “κολλήσει” και πλέον προχωρούν κανονικά (όπως ένα έργο ασφαλτοστρώσεων δρόμων της Τρίπολης), στην επούλωση των λακκουβών, ενώ μίλησε και για το πολυμηχάνημα που έχει πλέον στην κατοχή του ο Δήμος το οποίο είναι σε θέση να κλείνει επιτόπου τις λακκούβες. “Δεν είχαμε χειριστή για το μηχάνημα αυτό. Πλέον υπάρχει χειριστής και θα τον στείλουμε για εκπαίδευση, για να μάθει όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος αυτού”, τόνισε.

Για την κυκλοφοριακή μελέτη ο Αντιδήμαρχος είπε πως βρίσκεται ακόμα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην Πάτρα και πως δεν υπάρχει ΦΕΚ όπως είχε ακουστεί παλαιότερα.

Τέλος ο κ.Κανελλόπουλος μίλησε για τα πεζοδρόμια που θα κατασκευαστούν στον δρόμο προς το Παναρκαδικό νοσοκομείο αλλά και σε σημεία εντός της πόλης, για τις σκέψεις που υπάρχουν για την εύρεση χώρου για νέο Δημαρχείο – ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο, παρά μόνο σκέψεις μέχρι στιγμής – και για τις παιδικές χαρές του Δήμου Τρίπολης. “Αυτή την στιγμή οι παιδικές χαρές είναι κλειστές. Θα πάρουμε σήμερα απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να δούμε τι θα γίνει. Η δική μου εισήγηση θα είναι να κλείσουν, γιατί δεν έχουν πιστοποιήσεις.  Πιστεύω πως με τα χρήματα που υπάρχουν από τον Φιλόδημο και τις κατάλληλες εργασίες μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, θα έχουμε καινούργιες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές”, δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε πως η μόνη παιδική χαρά που μάλλον δεν θα πάρει αδειοδότηση – καθώς στο σημείο υπάρχουν κολόνες της ΔΕΗ – είναι αυτή της οδού Θεοκρίτου. “Είμαστε σε επαφή με την ΔΕΗ για να δούμε αν μπορούν να μετακινηθούν οι κολόνες, για να μην υπάρχει πρόβλημα”, υπογράμμισε ο κ.Κανελλόπουλος.