Ο Αργύρης Τσώνης στη «ΔΡΤ»: «Δουλειά απ’ όλους για έναν δυνατό Πολύβιο»

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 20:48
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ξεκινάει σε λίγα 24ωρα και η ομάδα του Πολύβιου Μεγαλόπολης είναι μια από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν σ’ αυτό. Ένα πρωτάθλημα που σύμφωνα με πολλούς αναμένεται να είναι ένα από τα ανταγωνιστικότερα των τελευταίων ετών. Παράλληλα και ο Πολύβιος είναι ενισχυμένος από πέρυσι και συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα έχουν ανταγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα.

Με αφορμή λοιπόν την πρεμιέρα του Α1 τοπικού, ο προπονητής του Πολύβιου Μεγαλόπολης είχε την ευκαιρία να μιλήσει στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στον Φώτη Αλεξόπουλο για τη σεζόν 2018-19.Ο κ. Τσώνης αναφέρθηκε αρχικά στην ομάδα του Πολύβιου και στο αν είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Σχολίασε τις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας του σε σχέση με πέρυσι, ενώ αναφέρθηκε και στους αγωνιστικούς στόχους του Πολύβιου στο νέο πρωτάθλημα. Σχολίασε παράλληλα και το νέο πρωτάθλημα εκφράζοντας την δική του άποψη γι’ αυτό.

Ο προπονητής του Πολύβιου αναφέρθηκε παράλληλα στους παράγοντες εκείνους που θα δώσουν τον τίτλο σε μια από τις ομάδες που συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ τοποθετήθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του έχει δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της χρονιάς. Τέλος έκανε λόγο και για τα τμήματα υποδομής του Μεγαλοπολίτικου συλλόγου αλλά και τις συντονισμένης προσπάθειας που γίνεται το τελευταίο διάστημα να επιστρέψουν εκεί όπου βρίσκονταν τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΑΕΜ Πολύβιου κ. Αργύρης Τσώνης στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στον Φώτη Αλεξόπουλο, μπορείτε να ακούσετε αναλυτικά παρακάτω: