Ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο (vid, ph)

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 18:10

Παιδικές φωνές, χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισαν την πλατεία Πετρινού που φωταγωγήθηκε- Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα

Υπό τα ακούσματα της Φιλαρμονικής του Δήμου και των χαρούμενων τραγουδιών της παιδικής χορωδίας του Ορφέα Τρίπολης, την Κυριακή το απόγευμα ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Πετρινού, δίνοντας έτσι το εναρκτήριο λάκτισμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.  Εκδηλώσεις που για πρώτη χρονιά έχουν επίκεντρο την πλατεία Πετρινού αλλά υπάρχουν εκδηλώσεις και στις άλλες πλατείες της πόλης,αφού διατηρήθηκε το έθιμο του στολίσματος του δέντρου στην πλατεία Αγίου Βασιλείου και στην πλατεία Άρεως υπάρχει παγοδρόμιο και καρουζέλ.

Εμφανίστηκε δε στην πόλη και το τρενάκι που γεμάτο παιδιά κάνει βόλτες στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης.

Ο κόσμος που παρακολούθησε το άναμμα του δέντρου και τη φωταγώγηση συνολικά της στολισμένης πλατείας Πετρινού, παρά το κρύο, ήταν αρκετός και τα μικρά παιδιά γεύτηκαν γλυκίσματα από το σπίτι του Άγιου Βασίλη.

Οι εκδηλώσεις του δήμου θα συνεχιστούν μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση και τις στολισμένες πλατείες και βίντεο με το άναμμα του δέντρου και τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα. Στο δεύτερο βίντεο  δείτε τις ομιλίες και τα τραγούδια των παιδιών του ΟΡΦΕΑ και της Φιλαρμονικής.

Ε.Τ.