Ο Δήμος Τρίπολης έκοψε την πίτα του με τη συμμετοχή του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας (vid,ph)

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 15:09

Σε μία λιτή εκδήλωση, στο ισόγειο του νέου Δημαρχείου Τρίπολης, την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, ο Δήμος Τρίπολης με τη συμμετοχή του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό από τον θεοφιλέστατο επίσκοπο Τεγέας κ. Θεόκλητο Ντούλια ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον Δήμαρχο κ. Κώστα Τζιούμη.Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Τρίπολης, δίνοντας τις ευχές του για υγεία και για μια καλύτερη χρονιά σε όλους, ευχαριστώντας τους υπαλλήλους του Δήμου, για τις υπηρεσίες τους.

Ο Δήμαρχος κλείνοντας την ομιλία του, επισήμανε ότι ο Δήμος Τρίπολης το 2020  θα πρέπει να δουλέψει έτσι ώστε να προσφέρει της καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες του.

Ακολούθησε χαιρετισμός του πρόεδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας κ. Αγησίλαου Μαρίνη.

Στην συνέχεια οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Γιάννης Σμυρνιώτης, Σωτήρης Παπαδημητρίου (εκπρόσωπος του κ Δημήτρη Παυλή), Νικόλαος Τσιαμούλος, Κώστας Κατσαφάνας και Βαγγέλης Γούργαρης έδωσαν με τη σειρά τους τις ευχές τους για μια δημιουργική χρονιά και ένα καλύτερο 2020 στο προσωπικό του Δήμου και όλους τους Δημότες.