Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Π. Χριστίδης μιλά στη ΔΡΤ, για την διαχείριση της πανδημίας και την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης (vid)

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 15:17
Οι παλινωδίες της Κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας έχουν κουράσει την κοινωνία και δημιουργούν πρόβλημα πλέον στην οικονομία, τόνισε μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης επεσήμανε πως όλα όσα έχει προτείνει το Κίνημα Αλλαγής από τα τέλη καλοκαιριού, τόσο για τη λειτουργία των σχολείων, τα μαζικά τεστ διάγνωσης του κορωνοϊού, όσο και για άλλα ζητήματα που σχετίζονται με την λειτουργία του λιανεμπορίου, η κυβέρνηση τα αγνόησε παντελώς και μετά από ένα εξάμηνο έρχεται ασθμαίνοντας να τα εφαρμόσει, αφού όμως έχει ταλαιπωρήσει την χώρα και τους πολίτες με ένα πολύμηνο lockdown.

Τόνισε πως θα έπρεπε η κυβέρνηση να μην έχει μείνει στα περσινά χειροκροτήματα, αλλά να έχει ενισχύσει το ΕΣΥ και τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εντάσσοντάς τους στα βαρέα κι ανθυγιεινά και πολύ νωρίτερα να έχει προχωρήσει στην επίταξη των ιδιωτών γιατρών και των κλινικών.Υπογράμμισε ότι το Κίνημα Αλλαγής  μέσα από περιφερειακές διαδικτυακές συζητήσεις έχει ανοίξει το διάλογο με την κοινωνία και τους θεσμικούς φορείς σε κάθε περιφέρεια, για την αξιοποίηση του Ταμείο Ανάκαμψης, σημειώνοντας δεικτικά ότι αυτό το διάλογο θα έπρεπε να τον έχει οργανώσει η κυβέρνηση. 

Στο video που ακολουθεί παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Χρηστίδη στο Δημήτρη Μανιατάκο και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης