Ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος στο Άστρος (ph)

Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 22:02

Τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας επισκέφθηκε την Τρίτη 17 Αυγούστου, ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος, τον οποίο υποδέχθηκε στο κτήριο της δομής ΚΔΑΠμεΑ, στο Άστρος, ο δήμαρχος, Γιώργος Καμπύλης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υπεύθυνους της δομής και να ενημερωθεί για τις δράσεις των ωφελούμενων και τον τρόπο λειτουργίας της δομής.Στη συνάντηση παρευρέθηκε και εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Αρκαδίας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Παράλιο Άστρος και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν την τοπική ανάπτυξη. Ειδικότερα, επικεντρώθηκαν σε θέματα που άπτονται στην πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία σε δημόσιους χώρους και δημόσια κτήρια.   

Αφορμής δοθείσης, ο δήμαρχος Β. Κυνουρίας ευχαρίστησε τον κ. Κυμπουρόπουλο για την επίσκεψή του στον Δήμο, παραδεχόμενος όμως ότι χρειάζονται πολλές προσπάθειες και έργα, προκειμένου ο Δήμος να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, ώστε να είναι φιλικός σε άτομα με αναπηρία. Χαρακτήρισε τον κ. Κυμπουρόπουλο «πρότυπο θάρρους και ψυχικής δύναμης» για τα άτομα με κινητικά προβλήματα και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και στο δύσκολο έργο του Ευρωκοινοβουλίου.