Ο Φ. Σπύρου με τον “Οδυσσεβάχ” συναντά τις Μάνια Αλεξάκη & Αντ. Λευίτη στο “ΠΑΙΖΟΥΜΕ” (video)

Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2019 15:15

Οι υπεύθυνες λειτουργίας και ιδιοκτήτριες του διαδραστικού πολυχώρου για παιδιά “ΠΑΙΖΟΥΜΕ” κα.Μάνια Αλεξάκη και κα.Αντιγόνη Λευίτη φιλοξενήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (14/03) στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, όπου και μίλησαν για την εκδήλωση που έχουν προγραμματίσει με τον ηθοποιό Φώτη Σπύρου, ο οποίος έρχεται στην Τρίπολη με την παράσταση “Οδυσσεβαχ”.

Πιο συγκεκριμένα η εκδήλωση – που θα βασιστεί στην παράσταση “Οδυσσεβαχ” – θα γίνει το Σαββατο 16 Μαρτίου στις 10:00 πμ στον χώρο του ΠΑΙΖΟΥΜΕ (Αγίου Παντελεήμονος 27) και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον ηθοποιό και να “ταξιδέψουν” μαζί του στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών και του παιχνιδιού.

Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνες όσα παιδιά συμμετέχουν στην εκδήλωση (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής) θα εξασφαλίζουν και ένα εισιτήριο για την θεατρική παράσταση (περιλαμβάνεται στο κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση).

Επιπλέον με τις κα. Αλεξάκη και κα. Λευίτη μιλήσαμε για το πόσο σημαντικό είναι το να παρακολουθούν τα παιδιά θεατρικές παραστάσεις, για την αξία του παιχνιδιού, αλλά και για τις υπηρεσίες που έχουν δημιουργηθεί στον πολυχώρο τους – για τα παιδιά από ενός έτους έως και δώδεκα χρονών, βάσει των αναγκών των παιδιών αλλά και των γονιών.

Δείτε την συνέντευξη:

Η Μάνια Αλεξάκη και η Αντιγόνη Λευίτη μιλούν στη ΔΡΤ για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο τους με τον ηθοποιό Φώτη Σπύρου

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Donnerstag, 14. März 2019

Η Μάνια Αλεξάκη και η Αντιγόνη Λευίτη μιλούν στη ΔΡΤ (μέρος δεύτερο)

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Donnerstag, 14. März 2019