Ο Γ. Χρονόπουλος στη ΔΡΤ 91,5 για τη φετινή προσπάθεια του ΑΣΠΕΤ (vid)

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 09:10

Στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και την αθλητική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση», βρέθηκε χθες ο προπονητής του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης και εκ των υπευθύνων του Αθλητικού Συλλόγου Πετοσφαίρισης Τρίπολης, Γιώργος Χρονόπουλος, με αφορμή της έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου της Τρίπολης στα πρωταθλήματα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Τρίπολης.

Αναλυτικότερα λοιπόν, σε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα που είχε ο κ. Χρονόπουλος με τον Φώτη Αλεξόπουλο, μίλησε για τη φετινή χρονιά στο σύλλογο, για την φετινή προσπάθεια της γυναικείας ομάδας αλλά και των ομάδων κορασίδων και παγκορασίδων. Παράλληλα αναφέρθηκε στο κλίμα και στη φιλοσοφία του συλλόγου αλλά και στην οργανωμένη προσπάθεια που καταβάλουν οι άνθρωποι του συλλόγου σε επίπεδο ακαδημιών.Ο Γιώργος Χρονόπουλος αναφέρθηκε επίσης και στην προοπτική δημιουργίας τμήματος αγοριών στο σύλλογο, στο σοβαρό πρόβλημα με την απουσία αθλητικών χώρων, στην πορεία του βόλεϊ στην περιοχή μας και στο αν τελικά βοηθήθηκε το άθλημα τα προηγούμενα χρόνια.

Ακούστε ολόκληρη την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στην εκπομπή «Κόντρα Επίθεση».