Ο Γ.Οικονομόπουλος μιλά στη ΔΡΤ 91,5 | Οι αλατιέρες του Δήμου Τρίπολης έπιασαν δουλειά (ήχος)

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 18:57

Σε πλήρη ετοιμότητα είναι ο Δήμος Τρίπολης για την επέλαση της κακοκαιρίας “Ελπίς” σύμφωνα με τα όσα είπε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “City Break” o Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ.Γιώργος Οικονομόπουλος.

Όπως ανέφερε σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το πρόβλημα για την δική μας περιοχή φαίνεται, πως θα είναι ο παγετός και γι αυτό τον λόγο οι αλατιέρες του Δήμου βρίσκονται ήδη στους δρόμους. “Γίνονται στοχευμένα ρίψεις αλατιού, όπου χρειαστεί. Αυτή την στιγμή είμαστε στους δρόμους γύρω από το Παναρκαδικό νοσοκομείο, προκειμένου να είναι προσβάσιμοι για όποιον πολίτη χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο”, τόνισε.Ακόμα – όπως ανέφερε ο κ.Οικονομόπουλος – σε περίπτωση επιδείνωσης θα ενεργοποιηθούν άμεσα οι εργολαβίες και με τους ιδιώτες, για μηχανήματα που θα ανοίξουν τους δρόμους από το χιόνι, αλλά και έξτρα ρίψεις αλατιού. Οι εργασίες είναι επιμερισμένες – δήλωσε -για να μπορούν, να υπάρχουν παράλληλα παρεμβάσεις σε πολλά σημεία. Παράλληλα όπως ανέφερε βρίσκονται σε επιφυλακή, παρακολουθώντας το πως εξελίσσεται το κυμα κακοκαιρίας.

Αναφορικά με τα σημεία που έχουν τοποθετηθεί σάκοι με αλάτι για τους πολίτες, τόνισε πως έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία Ανεξαρτησίας, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου και στην Καλαμών. “Με ειδοποιησαν πως τα έχουν ήδη πάρει, θα ξαναβάλουμε στα σημεία αυτά. Αν χρειαστεί οτιδήποτε κάποιος πολίτης μπορεί να επικοινωνήσει με τον Δήμο”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: