Ο Γ.Σμυρνιώτης στη ΔΡΤ | Τι είπε για “Κλεισθένη”, ΚΕΔΗΤ, σκουπίδια, αδέσποτα και λακκούβες (ήχος)

Πέμπτη, 17 Μάιος 2018 15:11

Για ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Τρίπολης, αλλά και τις αλλαγές που προτείνονται με τον “Κλεισθένη” μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, στην εκπομπή «Πρωινή Περίπολος» με την Τόνια Μεγρέμη, ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Γιάννης Σμυρνιώτης.

Αρχικά, ο κ. Σμυρνιώτης όταν ρωτήθηκε για τον “Κλεισθένη” ανέφερε μεταξύ άλλων πως για ακόμα μια φορά η κεντρική εξουσία επιχειρεί να “βάλει πόδι” στην αυτοδιοίκηση.

Στη συνέχεια ο κ.Σμυρνιώτης μίλησε για θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών, όπως οι λακκούβες και τα αδέσποτα, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στο θέμα της ΚΕΔΗΤ.

Τέλος ο κ.Σμυρνιώτης αναφέρθηκε στο θέμα των απορριμμάτων, όπου απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα έκανε ο ίδιος – αν βρισκόταν σήμερα στο “τιμόνι” του Δήμου- για το μεσοδιάστημα έως ότου να προχωρήσει το έργο της ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ανέφερε: “Έχει υπογραφεί απ’ όσο γνωρίζω η σύμβαση για την αποκατάσταση της χωματερής του Πλατώματος και προβλέπεται και απαλλοτρίωση διπλανής έκτασης. Εκεί λοιπόν πιστεύω πως μπορούν να μεταφερθούν τα σκουπίδια της Αγίας Τριάδας και του Άγιου Βλάση και να φιλοξενηθούν και τα σκουπίδια που θα παραχθούν αυτούς τους 12 μήνες μέχρι να τελειώσει το θέμα της ΣΔΙΤ”.