Ο Γ. Σωτηρόπουλος στη ΔΡΤ για τα πανελλήνια πρωταθλήματα σε Άστρος και ΔΑΚ Τρίπολης (+ήχος)

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020 11:55

Στην ενημερωτική εκπομπή της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης «Καλημέρα στον Αέρα» και στο Μηνά Αρτόπουλος, μίλησε το μέλος του ΚΟΑ Τρίπολης για τις σπουδαίες κολυμβητικές διοργανώσεις που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Παράλιο Άστρος και την Τρίπολη. Ο κ. Σωτηρόπουλος αναφέρθηκε στη σημασία ανάληψης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανοιχτής Θάλασσας (Open Water) στο Παράλιο Άστρος από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και αντιστοίχως το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης (Masters) στο κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης από τον Δήμο Τρίπολης.

Ο κ. Σωτηρόπουλος παράλληλα έκανε λόγο και για κάποιες τροποποιήσεις που θα υλοποιηθούν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων Κορωνοϊου, που ωστόσο δεν αλλάζουν τα δεδομένα για τους τόπους διεξαγωγής τους.Παράλληλα ο κ. Σωτηρόπουλος αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης, του οποίου οι διαδικασίες προχωρούν προς την εξασφάλιση αναδόχου. Ο κ. Σωτηρόπουλος τόνισε ότι τα επόμενα χρόνια σε δύσκολες περιόδου για ανάλογες αθλητικές εγκαταστάσεις, το κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης θα είναι ενεργειακά αυτόνομο.

Το μέλος του ΚΟΑ Τρίπολης αναφέρθηκε επίσης και στο εγχείρημα που βρήκε θετικής ανταπόκρισης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υλοποίηση κάθε σεζόν, περιφερειακών αγώνων σε κάθε κολυμβητήριο της Περιφέρειας και έναν τελικό αγώνα στο κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος, μπορείτε να ακούσετε παρακάτω: