Ο Γιάννης Μπουντρούκας παρουσίασε το πρόγραμμα του για την Πελοπόννησο (vid,ph)

Πέμπτη, 16 Μάιος 2019 15:38

Τρεις συνεργάτες του ο Τάσος Αποστολόπουλος, ο Τάκης Θεοδωρόπουλος και ο Δημήτρης Μπερτζελέτος, παρουσία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Μπουντρούκα, με συνέντευξη τύπου, που παραχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Μαΐου, στο εκλογικό κέντρο της Τρίπολης, παρουσίασαν το πρόγραμμα της παράταξης “Πελοποννησιακή Συμμαχία” με τίτλο 2019-2023.

Όπως ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου το πρόγραμμα είναι 48 σελίδων, απαρτίζεται από 11171 λέξεις και αποτελεί στην ουσία μελέτη για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου. Συνδιαμορφώθηκε με τους πολίτες, όπως τονίστηκε, μετά από 5-6 μήνες περιοδειών σε όλη την Πελοπόννησο, του Γιάννη Μπουντρούκα και των συνεργατών του.

Οι τρεις συνεργάτες του κ. Μπουντρούκα κάλεσαν τους πολίτες να διαβάσουν το πρόγραμμα της παράταξης, ενώ τονίστηκε ιδιαίτερα η προσωπικότητα του κ. Μπουντρούκα επισημαίνοντας πως μπορεί “να μην είναι ο πιο όμορφος, ο πιο γοητευτικός, ο πιο ρήτορας”, αλλά είναι “ο πιο εργατικός” και “ήρθε για να μείνει και το πρόγραμμά του δεν είναι στατικό, ούτε προεκλογικό, αλλά θα ανανεώνεται συνεχώς”.

Το πρόγραμμα βασίζεται στο τρίπτυχο Επενδύσεις, ανάπτυξη, θέσεις εργασίας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσίαση του προγράμματος της Πελοποννησιακής Συμμαχίας του Γ.Μπουντρούκα.