Ο Γιώργος Κοψαύτης στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης (+ήχος)

Πέμπτη, 3 Ιανουάριος 2019 18:43

Ο νυν παίκτης του Πήγασου Άστρους και πρώην αρχηγός του ΣΕΦΑ Αρκαδικού επί σειρά ετών, Γιώργος Κοψαύτης μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης και στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» με τον Φώτη Αλεξόπουλο.

Αναλυτικότερα ο Αρκάς άσσος αναφέρεται στα συναισθήματά του για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση αλλά και την επιστροφή του στην παλιά του ομάδα Πήγασο Άστρους. Αναφέρεται στο γεγονός ότι με την παρουσία του στον Πήγασο τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έχει βοηθήσει πολύ στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας της Κυνουρίας στην Α1 ΕΣΚΑΚ. Επίσης αναφέρεται στο αν πλέον του δίνεται η δυνατότητα να απολαμβάνει το μπάσκετ χωρίς την πίεση και τις απαιτήσεις των προηγούμενων ετών στα μεγάλα Εθνικά πρωταθλήματα.

Ο Γιώργος Κοψαύτης σχολίασε επίσης τη φετινή προσπάθεια των ανθρώπων του Πήγασου Άστρους, για το αν ενημερώνεται για την προσπάθεια του ΣΕΦΑ Αρκαδικού στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, αλλά και στο αν πιστεύει ότι κάποια στιγμή ο Αρκαδικός θα καταφέρει να επιστρέψει στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες. Τέλος αναφέρεται στις αναμνήσεις από τις στιγμές με τον Αρκαδικό στην Basket League και στην Α2 Εθνική κατηγορία. Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα στους νεαρούς παίκτες του Αρκαδικού που στις πλάτες τους οδηγούν την ανδρική ομάδα στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Αναλυτικά τα όσα ο Γιώργος Κοψαύτης είπε στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης και την αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗ», έχουν ως εξής: