Ο Γιώργος Παπαδημητρίου υποψήφιος με τη «Νέα Τρίπολη» του Γ. Σμυρνιώτη

Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 13:43

Όπως αναφέρει ο συνδυασμός «Νέα Τρίπολη» του υποψ. δημάρχου, Γιάννη Σμυρνιώτη:

«Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 έχουμε μαζί μας, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στη Δημοτική Ενότητα Μαντινείας, τον γεωπόνο Γιώργο Παπαδημητρίου.Ο Γιώργος γεννήθηκε από μετανάστες γονείς στον Καναδά.

Τελείωσε το Γυμνάσιο στην Τρίπολη, σπούδασε στην Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών και είναι κάτοχος αδείας ασκήσεως επαγγέλματος Οινολόγου.

Μετέχει στην «Γεωπονική Ένωση Αρκαδίας» Γ. Παπαδημητρίου – Φ. Μπούσγας ΟΕ που

διατηρεί στην Τρίπολη κατάστημα εμπορίας γεωργικών φαρμάκων, λιπασμάτων , σπόρων και οινολογικό εργαστήριο.

Είναι τακτικό μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Την τετραετία 1991 – 1994 διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Νεστάνης.

Το 1998, το 2002 και το 2006 εκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος  Αρκαδίας με τους συνδυασμούς των Νομαρχών  Παν. Γιαννόπουλου και Δημ. Κωνσταντόπουλου και διετέλεσε Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παραγωγικών Δραστηριοτήτων, Φυσικού Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής και δύο φορές Αντινομάρχης.

Το 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τη παράταξή μας  και διετέλεσε Αντιδήμαρχος καθώς και εντεταλμένος σύμβουλος, υπεύθυνος για τον πρωτογενή τομέα, την Αγροτική ανάπτυξη και τις λαϊκές αγορές του Δήμου Τρίπολης.

Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Αγγελική Κωστάκη και έχουν τρεις κόρες.

Γιώργο, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να συμβάλεις με τη γνώση και την εμπειρία σου στη συνέχιση της προσπάθειας που ξεκινήσαμε το 2011 για τη στήριξη και ανάδειξη των εξαιρετικών αγροτικών και κτηνοτροφικών  προϊόντων μας.

Για να πάμε και στον πρωτογενή τομέα το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!»