Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος μιλά στο ΔΡΤ για τον ΚΟΑ Τρίπολης (+ήχος)

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 23:21

Με αφορμή την εκδήλωση του ΚΟΑ Τρίπολης το πρωί του Σαββάτου 25/01 στην οποία πέρα από την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας είναι προγραμματισμένες τιμητικές βραβεύσεις στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 35 χρόνων δράσης του συλλόγου, μίλησε ο πρώην Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης.

Ο κ. Σωτηρόπουλος μίλησε με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά λόγια για τον ΚΟΑΤ Τρίπολης του οποίο για αρκετά χρόνια στο παρελθόν διετέλεσε Πρόεδρος. Αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά όλων των προηγούμενων διοικήσεων μέχρι και την σημερινή, αλλά και στην εξέλιξη του Ομίλου όλα αυτά τα χρόνια. Ο κ. Σωτηρόπουλος τόνισε ότι πολύ μεγάλη σημασία για τη λειτουργία, εξέλιξη και επίτευξη μεγάλων επιτυχιών για έναν σύλλογο όπως ο ΚΟΑΤ, το «τετράπτυχο» Διοίκηση – Γονείς – Αθλητές – Προπονητές.Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σημασία της εύρυθμης λειτουργίας του κλειστού κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης, που χωρίς τη στήριξη και ανταπόκριση της σημερινής αλλά και των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών, δεν θα μπορούσαν να έρθουν όλες αυτές οι σπουδαίες επιτυχίες στο χώρο του τοπικού Υγρού Στίβου.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα: