Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος στη ΔΡΤ για τις εξελίξεις στον Παναρκαδικό (video)

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 16:50

Ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού, Γιώργος Σωτηρόπουλος, μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία, για τις εξελίξεις στην ομάδα και την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του στον Κώστα Μακαρούνη:«To «διαζύγιο» με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα ήταν κοινή συναινέσει και συστρατεύεται στο πλευρό μας ο Γρηγόρης Παναγιώταρος που έκανε και την πρώτη του προπόνηση. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά την ομάδα, είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, έχει παρουσιάσει έργο όπου και αν έχει εργαστεί και έχει τα κατάλληλα διπλώματα και για την κατηγορία και για το μέλλον.

Επίσης, βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον Γιάννη Αποστολόπουλο για άμεσο συνεργάτη του, ενώ το υπόλοιπο επιτελείο παραμένει το ίδιο, με τον κύριο Πασαλή προπονητή τερματοφυλάκων και τον κύριο Κόγκα στη θέση του γυμναστή με το θετικότατο έργο που έχει παρουσιάσει.

Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, έχουμε δρόμο μπροστά μας και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, αρχικά για την παραμονή και στη συνέχεια ότι καλύτερο έρθει. Οι ομάδες αλλάζουν πρόσωπο κάθε αγωνιστική και κάθε αγώνας είναι τελικός. Εχουμε ρεπό αυτήν την εβδομάδα και ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια όπου θα παίξουμε για τη νίκη».

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη στην κάμερα της ΔΡΤ: