Ο Κ.Τζιούμης στη ΔΡΤ | “Δέσμευση μου πως θα διατηρηθούν οι δομές και οι θέσεις εργασίας στην ΚΕΔΗΤ” (ήχος)

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019 12:06

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Κώστας Τζιούμης, όπου και μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αρχικά ο κ.Τζιούμης αναφέρθηκε στην δημιουργία ΚΔΑΠ για ΑμέΑ στην Τρίπολη λέγοντας πως αυτό αποτελούσε και προεκλογική του δέσμευση.«Παράλληλα προχωρούν οι μελέτες για το ειδικό γυμνάσιο και λύκειο και περιμένουμε να βγει πρόγραμμα για να το εντάξουμε. Υπάρχει αίτημα για την μεταφορά του ειδικού σχολείου του Κάψια – λόγω της απόστασης. Στα ήδη υπάρχοντα σχολικά κτίρια δεν μπορεί να μεταφερθεί. Είναι λογικό το αίτημα και θα το κοιτάξουμε», δήλωσε στην συνέχεια ο Δήμαρχος Τρίπολης.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της ΚΕΔΗΤ. «Πρέπει να υπάρξει μια συζήτηση με τους επικεφαλής και μετά το θέμα θα έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί», δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε πως τις επόμενες ημέρες θα εξεταστούν και οι πιθανές λύσεις. «Θα κάνουμε προσπάθειες και οι δομές να συνεχίσουν να λειτουργούν και να μην χάσουν θέση τους οι υπάλληλοι, ανεξαρτήτως με το τι θα γίνει τελικά με την ΚΕΔΗΤ».

Για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τόνισε “Υπάρχουν πολύ πιο οικονομικές εκδηλώσεις από τα προηγούμενα χρόνια και πολύ περισσότερες. Το κόστος των εκδηλώσεων είναι ίδιο με πέρυσι, με περισσότερες όμως εκδηλώσεις”.

Τέλος αναφέρθηκε στον συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης.

Ακούστε την συνέντευξη: