Ο Κ. Βλάσης στη ΔΡΤ | Τι είπε για εκλογές, Τατούλη, Σμυρνιώτη και Παυλή (video)

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 13:17

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (10/05) ο Αρκάς βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Βλάσης.

Αρχικά ο κ. Βλάσης αναφερόμενος στον κ.Πολάκη χαρακτήρισε ως ξεδιάντροπο τον τρόπο με τον οποίο μίλησε για τον Στέλιο Κυμπουροπουλο, ενώ σημείωσε, πως δεν έχει ακούσει ποτέ μια συγνώμη ούτε από τον Πολάκη ούτε από τον Τσίπρα.Αναφορικά με τα μέτρα ανακούφισης του ελληνικού λαού, που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, δήλωσε: «Ότι θετικό έχει έρθει στη Βουλή, το έχουμε ψηφίσει, σε αντίθεση με τους Τσίπρα και Καμμένο, που δεν το έκαναν, όταν ήταν στην αντιπολίτευση», ενώ συμπλήρωσε: «Ο Τσίπρας πήρε δέκα ευρώ από τις τσέπες των πολιτών και τώρα προσπαθεί να μοιράσει προεκλογικά το ένα ευρώ. Με επιδοματική πολιτική η χώρα δεν θα βγει ποτέ από τον βούρκο».

Για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το νομοσχέδιο που πέρασε από τη Βουλή, τόνισε: «Η ΝΔ θα κρατήσει μόνο τα θετικά στοιχεία. Όλα τα άλλα θα καταργηθούν».

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης θα πρέπει να κρίνονται από τους ψηφοφόρους βάσει του έργου που έχουν κάνει και όχι βάσει των όσων τάζουν. Ο νυν Περιφερειάρχης Πελοποννήσου – μετά από δέκα χρόνια- δεν έχει κάνει τίποτα. Ντρέπομαι που είμαι Αρκάς. Δεν έχει γίνει ούτε ένα αναπτυξιακό έργο. Έκανε λάθος η ΝΔ στη στήριξη Τατούλη το 2014. Ο Σαμαράς έδειξε μεγαλοκαρδία όταν στήριξε τον Τατούλη, γιατί η αχαριστία του απέναντι στην παράταξη ήταν μεγάλη», ενώ συμπλήρωσε: «Υπάρχει ένα τρίγωνο Τσίπρα – Τατούλη – Παυλή και όλοι μαζί κοιτούν, πως θα παραμυθιάσουν τον κόσμο».

Αναφορικά με τους υποψήφιους Δημαρχους Τρίπολης, τόνισε: «Με τον Γιάννη Σμυρνιώτη μας συνδέουν μια φιλία και κοινοί αγώνες. Δεν κρύβομαι. Είμαι ξεκάθαρος. Ο Γιάννης έχει κάνει έργο και έχει αφήσει το πολιτικό του στίγμα.»

Δείτε την συνέντευξη: