Ο καθιερωμένος αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό της Μητρόπολης στην Κάρτσοβα

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 21:03

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε, στον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας “Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ”, ο καθιερωμένος αγιασμός  για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, στο Καλλιμάρμαρο Αμφιθέατρο εντός της δομής, στην Κάρτσοβα.

Μετά το πέρας του αγιασμού, ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε στους μαθητές, στους γονείς, στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο και στο προσωπικό  του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου, μια καλή και εποικοδομητική χρονιά.

Χαιρετισμούς και ευχές απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος κ Διευθύνοντας  Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, κ. Φ. Γκέσουρας, ο οποίος εξήρε το υψηλό επίπεδο κατάρτισης  του εκπαιδευτικού προσωπικού, ο  Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Πελοποννήσου και Περιφερειάρχη κ. Μαν. Σκαντζός, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δημ. Μακαρούνης ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Τρίπολης  και ο Διοικητής της 4ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος, κ. Τσιμπίδης.