Ο. Κωνσταντινόπουλος: “Γιατί θα αυξηθεί το κόστος θέρμανσης στη Μεγαλόπολη; Υπάρχει απάντηση στο ερώτημα;”

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020 13:07

Ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με ανακοίνωσή του, επανέρχεται στο θέμα αύξησης του κόστους θέρμανσης  στη Μεγαλόπολη,  που σύμφωνα με τις προβλέψεις με την κατάργηση της τηλεθέρμανσης, όπως δηλώνει, θα ξεπεράσει το 200% και θέτει σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΟι προβλέψεις μας για μεγάλη αύξηση πάνω από 200% του κόστους θέρμανσης με την κατάργηση της τηλεθέρμανσης στη Μεγαλόπολη δυστυχώς επιβεβαιώνονται. Χωρίς εμπεριστατωμένα στοιχεία η Κυβέρνηση απορρίπτει μετά το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων να συνδέσει την τηλεθέρμανση με την 5η μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με φυσικό αέριο.
Και βέβαια καταλήγουν να δίνουν μέσω «μνημονίων», χωρίς καμία διαγωνιστική διαδικασία και διαφάνεια την κατασκευή του δικτύου, τη διαχείριση και ενδεχόμενα την προμήθεια του φυσικού αερίου σε συγκεκριμένη εταιρεία.
Το Κίνημα Αλλαγής θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμη διαδικασία∙ Επιτροπή Ανταγωνισμού, Αρμόδιο Επίτροπο Ενέργειας, Ευρωκοινοβούλιο, ώστε να υπάρξει διαφάνεια και διαγωνιστική διαδικασία προς όφελος των πολιτών.
Τα υπόλοιπα αύριο στις 11:00 κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής μου στη Βουλή, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι της Βουλής.