Ο κόουτς του Πινγκ Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης μιλάει στη ΔΡΤ για τη φετινή σεζόν (+ήχος)

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020 22:29

Το μεσημέρι της Τετάρτης 05/02 είχε την ευκαιρία να μιλήσει στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης ο προπονητής του Ομίλου Πινγκ Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιάννης Λεμπέκος. Αφορμή της ενδιαφέρουσας αυτής συζήτησης αποτέλεσε η γενικότερη αγωνιστική δραστηριότητα όλων των τμημάτων του Ομίλου.

Ο κ. Λεμπέκος αναφέρθηκε καταρχάς στην φετινή πορεία της ομάδας στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και στο γεγονός της αποκόμισης σημαντικών αγωνιστικών εμπειριών για τους νεαρούς κυρίως αθλητές του συλλόγου. Επίσης αναφέρθηκε στην παρουσία τον τελευταίο καιρό νεαρών αθλητών του συλλόγου σε σημαντικά τουρνουά αλλά και Πανελλήνια πρωταθλήματα με ιδιαίτερα αξιόλογες εμφανίσεις.Αναφορά έγινε και για την ομάδα παλαιμάχων του Ομίλου Πινγκ Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης, όπως και των άλλων δράσεων του συλλόγου μεταξύ των οποίων και η πρόσφατη διοργάνωση ενός τουρνουά κατηγορίας masters.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς Γιάννης Λεμπέκος στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, μπορείτε να ακούσετε παρακάτω: