Ο Κώστας Τζιούμης στο Κορύθιο – Επίσκεψη σε καταστήματα της πόλης και στα χωριά της Μαντινείας

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014 09:24
Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Άγιο Χαράλαμπο παρέστη ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού «Τρίπολη Αύριο». 

 
Ακολούθως, πήγαν στον Άγιο Χριστόφορο του Στενού, ενώ επόμενος σταθμός ήταν το Ζευγολατιό. 
 
Εκεί, οι κάτοικοι υποστήριξαν ότι υπήρξε μια τετραετία χωρίς έργα και ότι ο μύλος τους παραμένει αναξιοποίητος. Ζήτησαν ακόμα να αναβαθμιστεί ο βιολογικός καθαρισμός για να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής. Για την αμπελουργία είπαν ότι οι τιμές είναι χαμηλές και ζήτησαν συνεργασία με το δήμο, σε αυτό τον τομέα, ενώ κατατέθηκε πρόταση για δημοτικό περίπτερο που θα προωθεί και θα διαφημίζει τα προϊόντα του Ζευγολατιού. 
 
Ο Κώστας Τζιούμης συμφώνησε να υπάρξει αγροτοδιατροφική σύμπραξη, τους είπε ότι ο δήμος είναι ανοιχτός σε μία τέτοια βοήθεια και πρόσθεσε ότι πρέπει να στηρίζει το τρίπτυχο τουρισμός κτηνοτροφία και αγροτική παραγωγή. 
 
Τέλος, στο Νεοχώρι, οι κάτοικοι ζήτησαν υποδομές για την αποχέτευση και είπαν ότι έχουν πρόβλημα με τη δεξαμενή και ότι δεν έχει ανανεωθεί η κεντρικός αγωγός ύδρευσης.
 
Τέλος, ανέφεραν ότι δεν είδαν πουθενά το Δήμαρχο τα προηγούμενα χρόνια και νιώθουν εγκαταλελειμμένοι.
 
Το Σάββατο 10 Μαΐου, στις 9:00 το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη Αύριο”, Κώστας Τζιούμης, θα επισκεφτεί την κάτω λαϊκή αγορά και καταστήματα στο κέντρο της πόλης. 
 
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 17:30 θα επισκεφτεί τα χωριά του πρώην Δήμου Μαντινείας.