Ο Μ.Ρουσιάς μιλά στη ΔΡΤ | Τι είπε για κορωνοϊό, προϋπολογισμό και φυσικό αέριο (ήχος)

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 19:06

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο το απόγευμα της Τρίτης (15/12) ο  γενικός γραμματέας του Δήμου Ρεθύμνου και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ.Μαρίνος Ρουσιάς.

Αρχικά ο κ.Ρουσιάς μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊού και το εμβόλιο. “Είναι ξεκάθαρο πλέον, πως από τις πενιχρές ενισχύσεις που δόθηκαν στους βαλλόμενους, οι άνθρωποι του πολιτισμού έμειναν τελείως εκτός. Έχει να μπει εισόδημα για πάνω από 18 μήνες σε κάποιες περιπτώσεις”, ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας για το κομμάτι του πολιτισμού, ενώ αναφερόμενος στους επιχειρηματίες τόνισε: “Πρέπει να υπάρξει ένα κούρεμα στην βοήθεια, που έχει δώσει το κράτος με την επιστρεπτέα προκαταβολή”.Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό τόνισε: “Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα. Φανερό, πως έχουν επιλέξει την πανδημία ως μια ευκαιρία αναδιάρθρωσης στην αγορά. Βλέπω πράγματα, που με προβληματίζουν πολύ”.

Τέλος αναφέρθηκε στα νοσοκομεία της Πελοποννήσου, στα κρούσματα στην πτέρυγα βασικής εκπαίδευσης στην Τρίπολη και στο θέμα του φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο. “Επιμένω πως η τηλεθέρμανση είχε όλα τα εχέγγυα για να είναι ένα κοινωνικό αγαθό. Πετάμε μια επένδυση τόσων εκατομμυρίων στα σκουπίδια”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: