Ο νέος Γενικός Αστυνομικός Δ/ντης Πελ/σου Κ.Στεφανόπουλος στον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας (ph)

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 18:15

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Κώστας Στεφανόπουλος στον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα.

Ο νέος Διευθυντής στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του επισκέφτηκε τις αρχές του τόπου και βρέθηκε και στο γραφείο του κ.Γιαννακούρα, μαζί με τον Υπαστυνόμο Α΄ Τασιακόπουλο Γεώργιο.Ο κ. Γιαννακούρας ευχήθηκε “Καλή επιτυχία” στο νέο Διευθυντή και να συμβάλλει αποτελεσματικά στην πάταξη της μικροεγκληματικότητας που υπάρχει στην περιοχή (ληστείες, κλεψιές κλπ), ενώ τον ενημέρωσε για τα περιστατικά επίθεσης σε ηλικιωμένους που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα στην Αρκαδία, ζητώντας του να κάνει ό,τι μπορεί για να συλληφθούν οι δράστες.

Ο κ.Στεφανόπουλος τόνισε πως θα πράξει ό,τι είναι δυνατό και θα έχει αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς και τις αρχές του τόπου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης χάρισε τόσο στο νέο διευθυντή όσο και στον κ.Τασιακόπουλο από ένα βιβλίο της Αρκαδίας με τίτλο “Η Αρκαδία των Μύθων”.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την συνάντηση.

Συνάντηση Γιαννακούρα -Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου Κ.Στεφανόπουλου