Ο νέος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης στη Δημοτική Ραδιοφωνία (ήχος)

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 16:39

Ανοιχτά τα καταστήματα στην Τρίπολη την Κυριακή 7 Νοεμβρίου

Οι ανατιμήσεις θα προκαλέσουν σε όλους προβλήματαΣτη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 και στην εκπομπή “Δύο…στις Δύο” με την Ντόρα Παπαϊωάννου και την Ελένη Τράκα μίλησε ο νέος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης Θέμης Ζούζουλας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συστάθηκε σε σώμα την Τετάρτη μετά τις εκλογές της 25ης Οκτωβρίου.

Ο κ. Ζούζουλας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου στην μετά καραντίνα εποχή και ανέφερε πως αυτό που ζητούν οι έμποροι είναι να αλλάξει η φορολογία και να υπάρξει μείωση, αφού τα μέλη τους δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις συνεχώς αυξανόμενες υποχρεώσεις.

Επίσης σχολιάζοντας τις ανατιμήσεις δήλωσε πως αυτές θα επηρεάσουν τους πάντες και κυρίως η αύξηση στην τιμή της ενέργειας.

Ακόμα μίλησε για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις που ξεκινούν από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου και ανακοίνωσε πως την Κυριακή 7 Νοεμβρίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά.

Τέλος ο κ. Ζούζουλας αναφέρθηκε και στην υποχρέωση των εργοδοτών να δηλώνουν στην ΕΡΓΑΝΗ τα ράπιντ τέστ των ανεμβολίαστων υπαλλήλων τους και τόνισε πως τους δίνουν μία επιπλέον αρμοδιότητα και υποχρέωση, ενώ δικαιολόγησε τους λογιστές που δεν αναλαμβάνουν την εν λόγω διαδικασία.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Ζούζουλα στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα