Ο Νίκος Γόντικας στη ΔΡΤ σχολίασε όλα θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου (+vd)

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 13:31

Στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης βρέθηκε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Νίκος Γόντικας και μίλησε στην πρωινή εκπομπή και στο Δημήτρη Μανιατάκο για «φλέγοντα» ζητήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της επικαιρότητας.

Ο κ. Γόντικας αναφέρθηκε στη διάρκεια της συζήτησης στο στούντιο της ΔΡΤ στο θέμα του Φυσικού Αερίου και της μεταλιγνιτικής περιόδου που απασχολεί εντόνως την περιοχή της Μεγαλόπολης. Σχολίασε την προκλητικότητα της Τουρκίας με την μετατροπή σε τζαμί της Αγιάς Σοφιάς και κατηγόρησε Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ για την μετριοπαθή στάση τους. Αναφέρθηκε και «καυτηρίασε» το υπάρχον πολιτικό σκηνικό, τονίζοντας ότι ο λαός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι σύντομα θα φέρει τα πάνω-κάτω.Στη διάρκεια της συζήτησης με τον δημοσιογράφο του σταθμού Δημήτρη Μανιατάκο, απάντησε για όσα κατηγορήθηκε από την κα Νικολάκου περί αντιθεσμικής συμπεριφοράς στη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου. Επίσης σχολίασε το θέμα του τουρισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που χρηματοδοτείται με λογική κεφαλαίου και όχι προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων.

Ο κ. Γόντικας αναφέρθηκε στο θέμα του έργου Ριζόμυλος – Καλαμάτα, ενώ σχολίασε και το θέμα της ανάθεσης του έργου του φυσικού αερίου σε ιδιωτική εταιρία, αλλά γενικότερα στον τομέα της ενέργεια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συζήτηση έγινε και για τον πρωτογενή τομέα στην περιφέρεια αλλά και για τους παραγωγούς που έχουν πληγεί από πρόσφατες καταστροφές, αλλά και για τις δομές Υγείας και τις ιδιαιτερότητες λόγω της πανδημίες κορωνοϊου, κατηγορώντας για ένα «αθωράκιστο σύστημα υγείας».

Αναλυτικά το σχετικό βίντεο της συνέντευξης Γόντικα στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω: