Ο Όμιλος Ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης στη ΔΡΤ (+ήχος)

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 20:38

Στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ», φιλοξενήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 13/02 ο υπεύθυνος του Ομίλου Ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Αντώνης Φαρφαράς καθώς και η προπονήτρια των ακαδημιών του Ομίλου Ποδηλασίας κα Σοφία Συμνιώτη και μίλησαν για την τοπική ποδηλασία.

Αναφορά στη διάρκεια της εκπομπής έγινε στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου με τις πρόσφατες μεγάλες διακρίσεις αλλά και τα τμήματα ακαδημιών των «κιτρινόμαυρων».Αναφορά έγινε για την ουσιαστική δουλειά που γίνεται από το σύλλογο στις μικρές ηλικίες, στις προσεχείς διοργανώσεις που έχει αναλάβει ο Όμιλος ΑΕΚ Τρίπολης στη νέα ποδηλατική σεζόν εντός του 2020. Από εκεί και πέρα πάντως στη διάρκεια της εκπομπής έγινε αναφορά συνολικά για το χώρο της ποδηλασίας, το γεγονός ότι η περιοχή έχει αναδείξει σημαντικούς πρωταθλητές αλλά και την παρουσία διαχρονικά στο χώρο της ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης.

Αναφορά τέλος έγινε και στην έλλειψη δικτύου ποδηλατόδρομων στην Αρκαδική πρωτεύουσα, στη μη φιλοξενία στην Τρίπολη κάποιας μεγάλης ποδηλατικής διοργάνωσης και σε αρκετά άλλα θέματα που αφορούν την τοπική ποδηλασία.

Αναλυτικά τα όσα ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στη διάρκεια της εκπομπής «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης από τον κ. Φαρφαρά και την κα Συμνιώτη, μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα: