Ο Π.Νικολόπουλος για την κατάργηση των αυτόνομων ψηφοδελτίων στις κοινότητες (vid)

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 19:12

Δεν γίνεται να κάνουμε βήματα πίσω

Αντίθετη στα όσα προωθούνται από τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη είναι η Ένωση Προέδρων Δήμου Τρίπολης και για το λόγο αυτό εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή την αντίθεσή της στην κατάργηση των αυτόνομων ψηφοδελτίων στις τοπικές κοινότητες.Η Ένωση, όπως αναφέρει και ο Πρόεδρός της Παναγιώτης Νικολόπουλος σε δηλώσεις του στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5, θεωρεί πως οι αλλαγές που προωθούνται οδηγούν στην ουσία τις κοινότητες σε κατάργηση, κάτι που δεν θα το αποδεκτούν και για το λόγο αυτό ήδη έχουν προβεί σε κάποιες κινήσεις και θα συνεχίσουν να κάνουν διαβήματα, ώστε να μην ψηφιστεί η ρύθμιση του κ. Βορίδη.

Ο κ.Νικολόπουλος τονίζει πως αντί να ενισχυθούν οι Τοπικές Κοινότητες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αντίθετα αποδυναμώνονται και με τις αλλαγές που προωθούνται άλλον θα ψηφίζει ο κόσμος και άλλος θα είναι πρόεδρος σε κάποιο χωριό.

Οι Πρόεδροι θέλουν ανεξάρτητα και αυτόνομα ψηφοδέλτια και κάνουν λόγο για ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση, ενώ χαρακτηρίζουν οπισθοδρόμηση και βήμα προς τα πίσω αν υλοποιηθεί η αλλαγή που προωθείται.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Νικολόπουλου στο βίντεο.