Ο Παναρκαδικός «ξαναχόρεψε»…μετά από 35 χρόνια! (+ph, vd)

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 02:23

Χρειάστηκε να περάσουν 35 χρόνια για να πραγματοποιήσει ο Παναρκαδικός και πάλι τον χορό του ο οποίος θα συνδυαζόταν και με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου στο εξοχικό κέντρο «ΟΑΣΗ», ακριβώς στον ίδιο χώρο που είχε συμβεί την τελευταία φορά στο μακρινό 1984.

Σε μια όμορφη χοροεσπερίδα που συνδυάστηκε με μια γεμάτη αίθουσα από φίλους, υποστηρικτές του Παναρκαδικού, αλλά και απλούς φιλάθλους, όλοι οι πρωταγωνιστές της ομάδας ήταν εκεί. Από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, το προπονητικό τιμ και σύσσωμη της διοίκηση των «πρασίνων», μέχρι τους αφανείς υποστηρικτές του ιστορικού συλλόγου της Τρίπολης!Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα εισαγωγικό χαιρετισμό του Γενικού Αρχηγού του Παναρκαδικού κ. Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου που τόνισε το γεγονός ότι χρειάστηκαν 35 χρόνια για να επαναληφθεί ο χορός του συλλόγου ακριβώς στον ίδιο χώρο. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου του Παναρκαδικού κ. Βασίλη Κωστόπουλου ο οποίος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ομάδα το περασμένο Καλοκαίρι, αλλά χάρη στην αγάπη και τη στήριξη των ανθρώπων της διοίκησης και φίλων της ομάδας, ο Παναρκαδικός γλίτωσε από τα χειρότερα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναρκαδικού παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, με τις ευλογίες του Αρχιμανδρίτη Γερμανού Μίχου. Ακολούθησε πλούσιο μενού, με άφθονο κρασί και στη συνέχεια γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες από την ζωντανή ορχήστρα, ενώ εν έλλειψε και η λαχειοφόρος αγορά για τη στήριξη του συλλόγου με πολλά δώρα προσφορά ντόπιων επιχειρηματιών και επαγγελματιών.