Ο Πρόεδρος του ΓΣΜ Λύκαια μιλάει στη ΔΡΤ για την προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 03:05

Τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Λύκαια Μεγαλόπολης. Ενός ιστορικού συλλόγου στη Μεγαλόπολη με δεδομένη και ουσιώδη προσφορά στον Αρκαδικό αθλητισμό εδώ και πολλά χρόνια. Με αφορμή την ανάδειξη του νέου ΔΣ, το μεσημέρι της Πέμπτης 27/11, στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης και την αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ», μίλησε ο Πρόεδρος του ΓΣΜ Λύκαια κ. Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος.

Ο Πρόεδρος του Μεγαλοπολίτικου συλλόγου μίλησε για τους στόχους του συλλόγου το επόμενο διάστημα παρά τις «δύσκολες» εποχές λόγω και της πανδημίας αλλά και λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αναφέρθηκε στο γεγονός της δυνατότητας που προσφέρει ο σύλλογος για διέξοδο στον αθλητισμό στα παιδιά της περιοχής. Τοποθετήθηκε επίσης για τα πλάνα αλλά και την προσπάθεια του συλλόγου σε ότι αφορά τα τμήματα του στίβου και του βόλεϊ.Ο κ. Αργυρόπουλος πάντως δεν παρέλειψε να εκφράσει και το παράπονό του για το γεγονός ότι σε ότι έχει να κάνει με τον στίβο, η τοπική κοινωνία δεν στηρίζει όσο θα έπρεπε το άθλημα και την προσπάθεια των αθλητών που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο χώρο. Τέλος αναφέρθηκε στη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλουν οι άνθρωποι του συλλόγου λόγω των περιορισμένων οικονομικών πόρων, χαρακτηρίζοντας «τρελή» μια διοίκηση που σε τέτοιες εποχές μπαίνει μπροστά για να βοηθήσει να επιβιώσει ένας σύλλογος.

Αναλυτικά όλα όσα ο Πρόεδρος του ΓΣΜ Λύκαια κ. Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος είπε στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης και στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ», μπορεί κανείς να ακούσει στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα: