Ο προπονητής του Μαντινειακού μιλάει στη ΔΡΤ για τη φετινή ομάδα (+ήχος)

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 20:24

Αποτελεί γεγονός ότι το τοπικό ποδόσφαιρο όπως φυσικά και ο υπόλοιπος αθλητισμός βρίσκεται σε αγωνιστική αναστολή λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού και του δεύτερου lock down στη χώρα μας. Στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας, από τις ομάδες που διέκοψαν την αγωνιστική δραστηριότητα απότομα, έχοντας πραγματοποιήσει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ήταν και ο Μαντινειακός ΑΟ που είχε προλάβει σε τέσσερις αναμετρήσεις να σημειώσει τρεις νίκες και μία ήττα.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο προπονητής του Μαντινειακού Α.Ο., Σπύρος Λαγός μίλησε στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης και την εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» για τη φετινή ομάδα του Αγίου Βασιλείου.Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε στην απρόβλεπτη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού, στο καλό ξεκίνημα της ομάδας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα θα μπορούσε ίσως να είχε πάρει κάτι περισσότερο από τα ματς Κυπέλλου και πρωταθλήματος όπου σημείωσε τις δύο φετινές ήττες.

Ο Σπύρος Λαγός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα εμφάνιση της ομάδας και προσπάθεια των παικτών του στο πρωτάθλημα. Μίλησε για τις αλλαγές που αποτέλεσαν γεγονός στη φετινή ομάδα του Μαντινειακού, συγκριτικά με πέρυσι, αλλά και του γεγονότος ότι στην ομάδα μπήκαν μπροστά φέτος παιδιά που δεν είχαν πέρυσι βασικούς ρόλους, αλλά έχουν δείξει ότι μπορούν να πάρουν στις «πλάτες» τους την ομάδα φέτος και να την βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.

Επίσης έγινε αναφορά για τους φετινούς στόχους του Μαντινειακού, για το πόσο δύσκολο είναι όταν έρθει η στιγμή της επιστροφής στην αγωνιστική δραστηριότητα όλες οι ομάδες να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Τέλος έγινα αναφορά για το φαινόμενο 7-8 ομάδες να χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο και προπονήσεις και αγώνες, ενώ αναφέρθηκε και στον Πρόεδρο και «ψυχή» της ομάδας του Μαντινειακού, Νίκο Σιάννα και της προσπάθεια που καταβάλει όλα τα χρόνια για να κρατήσει «ζωντανή» την ομάδα.

Παρακάτω μπορεί κανείς να ακούσει αναλυτικά τη συνέντευξη και όλα όσα ο Σπύρος Λαγός είπε στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης, στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» και τον Φώτη Αλεξόπουλο: