Ο Σταύρος Γεωργόπουλος νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας (+ph, vd)

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 22:16
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (14/06) στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης. Πρωταρχικός σκοπός αυτής της Γενικής Συνέλευσης αποτέλεσαν οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη του νέου ΔΣ της Ένωσης, καθώς σύμφωνα με τον απερχόμενο Πρόεδρο της κ. Τσαγγούρη, δεν υπήρχαν άλλα χρονικά περιθώρια για νέα αναβολή.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν μόλις 12 σωματεία και τελικά ψήφισαν τα 11 λόγω μη παρουσίας στη Γενική Συνέλευση εκπροσώπου από την ΑΕΚ Τρίπολης. Πολύ μικρή συμμετοχή, καθώς μετά τις διατάξεις του νέου αθλητικού Νόμου, μη αναγνωρισμένα σωματεία από την ΓΓΑ, δεν έχουν δικαίωμα ψήφου σε εκλογικές συνελεύσεις. Παρ’ όλα αυτά η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά και ολοκληρώθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Σημειώνεται ότι λίγες ώρες πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Νίκος Προύντζος ενημέρωσε τη διοίκηση της ΕΠΣ Αρκαδίας ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του για την Προεδρία της Ένωσης. Έτσι μεταξύ του κ. Σταύρου Γεωργόπουλου και του κ. Μιχαήλ Πέτρου, ο κ. Γεωργόπουλος αναδείχθηκε νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας με 10 ψήφους έναντι μόλις 1 του συνυποψηφίου του.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπου 15 ημέρες έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη τακτική Γενική Συνέλευση στην οποία κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, συζητούνται όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το Αρκαδικό ποδόσφαιρο και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

 

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών…

Μετά τη διαδικασία εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, που είχαν αναλυτικά ως εξής:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
– ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (10 ψήφοι).
– ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ (1 ψήφος) – Δεν εκλέγεται

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
– ΜΠΕΛΤΣΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (8 ψήφοι).
– ΚΑΡΝΕΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (7 ψήφοι).
– ΚΟΥΡΟΥΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (7 ψήφοι).
– ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (7 ψήφοι).
– ΔΙΑΜΑΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (6 ψήφοι).
– ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (6 ψήφοι).
– ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (5 ψήφοι).
– ΛΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (5 ψήφοι).
– ΖΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (3 ψήφοι) – Δεν εκλέγεται

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
– ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (10 ψήφοι).
– ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (10 ψήφοι).
– ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (10 ψήφοι).