Ο Τ.Παπαζαχαριας μιλά στη ΔΡΤ | Τι είπε για εκλογές, ΝΔ, πανδημία και επόμενη ημέρα στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία (ήχος)

Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 11:40

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε ο απερχόμενος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ.Τάσος Παπαζαχαρίας.

“Δεν αποστρατεύομαι. Θα είμαι μαχόμενος και θα είμαι και στην Νομαρχιακή Επιτροπή ως απλό μέλος. Θα προσφέρω τις γνώσεις που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια και την εμπειρία μου σε όποιον μου την ζητήσει”, δήλωσε αρχικά ο κ.Παπαζαχαρίας, ενώ πρόσθεσε: “Εγώ έχω μεγαλώσει και όποιος έχει αυτογνωσία κάνει τις κινήσεις που πρέπει. Θέλω να στείλω το μήνυμα, πως κάποια στιγμή με το πλήρωμα του χρόνου κάποιος που έχει θέση ευθύνης, πρέπει να την παραδίδει σε νεότερους. Παντού υπάρχουν άνθρωποι, που δεν λένε, να ξεκολλήσουν από την καρέκλα τους και αυτό είναι πρόβλημα”.Ο κ.Παπαζαχαρίας κλείνοντας αυτό τον κύκλο της ζωής του αναφέρθηκε στις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε κατά της διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του στην θέση του γενικού γραμματέα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην πανδημία, στον τρόπο διαχείρισης της από την κυβέρνηση, αλλά και στην κριτική που ασκείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, που πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει ως “χλιαρή”. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για αποκλεισμό των δράσεων του ΣΥΡΙΖΑ από τα κανάλια, λέγοντας μάλιστα πως η ΝΔ είναι μέρα – νύχτα μέσα στα σπίτια των πολιτών μέσω των καναλιών. “Αμφισβητούμε σε έναν βαθμό τις δημοσκοπήσεις, γιατί είναι υπερβολικές ως προς τη ΝΔ. Είναι ένα παιχνίδι εντυπώσεων και είναι ένα κομμάτι της προπαγάνδας υπέρ της κυβέρνησης”, δήλωσε, ενώ πρόσθεσε: “Όλα δείχνουν, πως έτσι όπως το πάει η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει την θητεία της. Εμείς προετοιμαζόμαστε, γιατί δεν ξέρουμε, πότε θα πάμε σε εκλογές. Εμείς πιστεύουμε και εμπιστευόμαστε τον ελληνικό λαό, οτι θα κάνει την σύγκριση και θα δει ποιος είχε φτιάξει κοινωνικό κράτος και ποιος το διέλυσε και ποιος έβγαλε την Ελλάδα από τα μνημόνια και ρύθμισε το δημόσιο χρέος  “.

Ο κ.Παπαζαχαρίας αναφέρθηκε και στο θέμα Λιγνάδη – Μενδώνη κάνοντας λόγο για άτσαλους χειρισμούς από την κυβέρνηση, ενώ σχολίασε και την παραίτηση Ταραντίλη.

Tέλος για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας (25 μέλη), ο κ.Παπαζαχαρίας ξεκαθάρισε πως θα γίνουν εκλογές- με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων – το Σάββατο, όπου θα ψηφίζουν οι εκλέκτορες (που έχουν εκλεγεί από όλες τις κομματικές οργανώσεις που υπάρχουν στην Αρκαδία – 41 στον αριθμό). Μετά την εκλογή της νέας Ν.Ε Αρκαδίας τα μέλη της θα συνεδριάσουν εντός το πολύ 15 ημερών, για την εκλογή νέου γενικού γραμματέα. ” Μέχρι στιγμής επίσημα έχει εκφραστεί το ενδιαφέρον για την θέση αυτή από την κα. Ρούλα Σκούρτη. Είναι και άλλοι που ενδιαφέρονται, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν εκφράσει την πρόθεση τους. Ακολουθούν άλλη τακτική και είναι δικαίωμα τους. Όταν έρθει η ώρα θα υπάρξουν και άλλες υποψηφιότητες”, δήλωσε.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: