«Ο Τάκης ο Τεταρτάκης & οι φίλοι του» από τα «Σκαθάρια» της Χορωδίας Τρίπολης (ph, vid)

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018 11:55

Τέλος της Χορωδιακής σεζόν για φέτος και το προπαιδικό τμήμα «Σκαθάρια» της Χορωδίας Τρίπολης, παρουσίασε στο κοινό της Τρίπολης, την Κυριακή 3 Ιουνίου το βράδυ, στο φιλόξενο χώρο του «Αποστολοπουλείου» Πνευματικού κέντρου, το γνωστό μουσικό παραμύθι της Κατερίνας Βασδέκη «Ο Τάκης ο Τεταρτάκης και οι φίλοι του», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής.

Ήταν ένα μουσικό παραμύθι, με σκοπό να αναδείξει την σωστή και δίκαιη συμπεριφορά, ώστε να είναι πραγματοποιήσιμα τα όνειρα όλων μας. Ακόμη και στη μουσική, πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες ευγένειας, για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.Πρωτεργάτις της παράστασης, η καθηγήτρια πιάνου και μαέστρος της Χ.Τ, Ελένη Αλεξοπούλου, με συμπαραστάτρια στην επιμέλεια της θεατρικής παρουσίασης του παραμυθιού, την ηθοποιό και δασκάλα θεάτρου, Χριστίνα Γκιντώνη και με σημαντικούς συνεργάτες τον εικαστικό Βασίλη Νάστο και την διακοσμήτρια, Άρτεμις Κολονιάρη.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τους εξαιρετικούς μουσικούς Βασίλη Γεωργακόπουλο στο πιάνο, Θανάση Μουρλά στο βιολί και Παναγιώτη Τραχανά στα ντραμς.

Μουσικοθεατρική παράσταση από τα «Σκαθάρια» της Χορωδίας Τρίπολης

Απολογιστικό Δελτίο τύπου Χορωδίας Τρίπολης