Ο Θεόδωρος Καραλής στο ΔΡΤ για το άνοιγμα του κολυμβητηρίου (+vid)

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018 19:37

Το απόγευμα της Τετάρτης 03/10 ήταν προγραμματισμένη η έναρξη λειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου για τη φετινή κολυμβητική περίοδο και φυσικά η έναρξη λειτουργίας των μαθημάτων και προπονήσεων των κολυμβητικών σωματείων της πόλης. Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Θεόδωρος Καραλής, μίλησε στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στον Φώτη Αλεξόπουλο.

Ο κ. Καραλής αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της λειτουργίας του κολυμβητηρίου κάνοντας αναφορά στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με γονείς και εκπρόσωπους συλλόγων για το κοινωνικό πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων, αλλά και στις όποιες παρεμβάσεις έγιναν σε επίπεδο συντήρησης και επισκευών στο κλειστό κολυμβητήριο. Αναφορά έγινε επίσης και για τη συνεννόηση και συντονισμό που είχε το Νομικό Πρόσωπο με τους συλλόγους για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς για το πρόγραμμα λειτουργίας και την παραχώρηση των διαδρομών.Ο κ. Καραλής αναφέρθηκε επίσης στο σχεδιασμό του Δήμου για την υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων για την αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του Δήμου να διεκδικήσει μια πολύ μεγάλη κολυμβητική διοργάνωση το προσεχές Καλοκαίρι στο κλειστό κολυμβητήριο.

Αναλυτικότερα τα όσα είπε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου στην Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης και στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ», έχουν ως εξής: