Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ Κυρ. Πιερρακάκης στην Τρίπολη

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 05:26

Ο ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣΠροεκλογική επίσκεψη στην Τρίπολη θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της “ΕΛΙΑΣ” Κυριάκος Πιερρακάκης. Το στέλεχος του Ευρωψηφοδελτίου της “ΕΛΙΑΣ”  κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην αρκαδική πρωτεύουσα θα συναντηθεί με εκπροσώπους μαζικών φορέων και παραγωγικών ομάδων της Αρκαδίας.

Σκοπός της επίσκεψης του υποψηφίου Ευρωβουλευτή της “ΕΛΙΑΣ” στην έδρα της Πελοποννήσου είναι να καταγράψει τα προβλήματα της Περιφέρειας και να ενημερώσει τους πολίτες της Αρκαδίας για το πρόγραμμα της “ΕΛΙΑΣ” εν όψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης – μετά τις συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει το πρωί της Τετάρτης – ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Κυριάκος Πιερρακάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Αρκαδίας (5:00 μ.μ.) στο ξενοδοχείο ΑΡΚΑΔΙΑ, ενώ στις 7 το απόγευμα θα παρευρεθεί σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με τους πολίτες της Τρίπολης, έχοντας ως κεντρικό θέμα τις επικείμενες Ευρωεκλογές. Η εκδήλωση θα γίνει στο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ της Πλατείας Άρεως.

Στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειών που πραγματοποιούν αυτό τον καιρό τα στελέχη του Ευρωψηφοδελτίου της “ΕΛΙΑΣ”  σε ολόκληρη την χώρα, την Κυριακή 4 Mαϊου  θα επισκεφθεί τους Δήμους Γορτυνίας και Τρίπολης ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Παντελής Καψής.