«Οδός ονείρων…» με την παιδική χορωδία του “ΟΡΦΕΑ” & την «SINFONIETTA» Αθηνών

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 13:05

Το περασμένο Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016, το παιδικό τμήμα της Χορωδίας “ΟΡΦΕΑΣ” Τρίπολης, συμμετείχε μαζί την ορχήστρα «SINFONIETTA» Αθηνών σε μια ξεχωριστή βραδιά με έργα του Μάνου Χατζιδάκι.

Στην μουσική παράσταση “Μάνος Χατζιδάκις … Οδός Ονείρων” ακούστηκαν μελωδίες του Μάνου, σε ενορχηστρώσεις του κιθαρίστα Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη, από την γλυκιά φωνή της mezzo soprano Φωτεινής Αθανασάκη.Η μουσική διδασκαλία των χορωδιακών μερών της παράστασης ήταν της μουσικού κας Χαράς Πίσχου, διευθύντριας του παιδικού τμήματος του “ΟΡΦΕΑ”. Η μουσική διεύθυνση της παράστασης ήταν του αρχιμουσικού Γιώργου Αραβίδη, ο οποίος διάβασε και κείμενα σχετικά με το έργο του συνθέτη.

Η Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ” Τρίπολης είχε και κατά το παρελθόν (το 2009) συνεργαστεί με τον αρχιμουσικό Γιώργο Αραβίδη και την Ορχήστρα «SINFONIETTA» Αθηνών, στην εκτέλεση του εκκλησιαστικού συμφωνικού έργου Stabat Mater (G. B. Pergolesi), στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης και στην Αίθουσα Παρνασσός (πλατεία Καρύτση) στην Αθήνα.

Τον ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή του να συνεργαστούμε ξανά και ευελπιστούμε και σε μελλοντική σύμπραξη μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ” Τρίπολης