ΟΙ ASTERAS FANS ”ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ”

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011 14:22
Οι ASTERAS FANS «Μέσα σε Όλα»Ένα διαφορετικό ποδαρικό για το 2010 ήθελαν να κάνουν οι συνεργάτες του «Μέσα σε όλα» στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς γινόταν παραμονές του αγώνα στη Λάρισα.

Η σκέψη λοιπόν ήταν να έρθουν στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας 91,5 εκπρόσωποι των αγνών και καθαρών φίλων του αθλητισμού, οι άνθρωποι που πάνε κάθε Σαββατοκύριακο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα –ανά την Ελλάδα- στηρίζοντας την αγαπημένη τους ομάδα, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι εκπρόσωποι των ASTERAS FANS, που προέρχονται από τη συγχώνευση των τριών προηγούμενων συνδέσμων, των TIGERS, των TERRORISTAS και του ΠΥΡΗΝΑ κάνοντας πράξη το «Ισχύς εν τη ενώσει» ήταν καλεσμένοι του Σταύρου Κουκάκη στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας και μίλησαν για τις εκδρομές που διοργανώνουν στα εκτός έδρας παιχνίδια, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους στις 18 Ιανουαρίου, για τις δραστηριότητες τους καταθέτοντας πάνω από όλα την αγάπη και τα αισθήματά τους για την ομάδα.

Να μερικά από τα σημαντικότερα στοιχεία από τη συζήτηση που έγινε live στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας:

– «Θεωρήσαμε σωστό να είμαστε όλοι μαζί κοντά στον Αστέρα, να κάνουμε κάτι καλό. Έχουμε μία στάνταρ βάση στο SPORTS CAFÉ CITY (28ης Οκτωβρίου 32), από όπου μπορεί να ενημερωθεί ο καθένας, για τα εισιτήρια, για τις εκδρομές που κάνουμε, για όλες μας τις εκδηλώσεις.

Φέτος, έγινε προσπάθεια για κάτι πιο οργανωμένο σε επίπεδο κερκίδας με την ένωση των τριών συνδέσμων, κάτι που δεν είναι εύκολο, όσο και αν δείχνει έτσι. Είναι δύσκολο να επιτευχθεί από την αρχή, διότι δεν είχαμε ομάδα σε τόσο υψηλό επίπεδο και το ποδόσφαιρο μας είχε μείνει πολύ πίσω, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε κάτι καλό από πλευράς φιλάθλων. Πιστεύουμε πώς αυτό με τον καιρό θα βελτιώνεται και θα παρουσιάζουμε κάτι οργανωμένο, κάτι όμορφο.

– Θα γίνουν και άλλες συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες και το προεδρείο της ομάδας, ωστόσο από δω και πέρα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Καβάλα θα καθόμαστε στη σκεπαστή κερκίδα πάλι. Ακουγόμαστε καλύτερα από εκείνο το σημείο και οι παίκτες της ομάδας θα μας νιώθουν δίπλα τους. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να μεγαλώσουμε τον αριθμό φιλάθλων στο γήπεδο.

– Πριν λίγα χρόνια η Τρίπολη δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη και στο τέλος του πρώτου γύρου ο Αστέρας ήταν στην 4η θέση της Σούπερ Λίγκα, που αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό. Πρέπει όλοι να σεβαστούν την προσπάθεια που γίνεται και να στηρίξουν όλοι ακόμα περισσότερο. Είναι σημαντικό, γιατί και η πόλη προβάλλεται παντού, αλλά και εμείς είμαστε υπερήφανοι γι αυτό που γίνεται.

– Στην αρχή της σαιζόν υπήρξαν αρκετές «Κασσάνδρες» που έφερναν τον Αστέρα πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, αλλά η ομάδα κάνει μία καλή πορεία φέτος –όπως και τις προηγούμενες στη Σούπερ Λίγκα- και απαντάει στο γήπεδο με τις επιτυχίες της».

Στις 18/1 οι ASTERAS FANS κόβουν την πίτα

Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ASTERAS FANS θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο CAFÉ SPORTS CITY (28ης Οκτωβρίου 32) όπου θα τιμήσει ποδοσφαιριστές του Αστέρα.

Παράλληλα, θα μοιραστούν αυτόγραφα από κάποιους ποδοσφαιριστές που θα είναι εκπρόσωποι της ομάδας, ενώ ο τυχερός της βραδιάς που θα βρει το φλουρί της πίτας θα κερδίσει δώρα-εκπλήξεις από τους διοργανωτές.