Ολόκληρη η ιστορία του ΚΟΑΤ μέσα σε μια εκδήλωση! (+ph, vd)

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 18:31
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Στην Τρίπολη και το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης το πρωί του Σαββάτου 25/01, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΟΑ Τρίπολης, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 35 χρόνων ζωής του συλλόγου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια σύντομη απολογιστική ομιλία της σημερινής διοίκησης από την Πρόεδρο του ΚΟΑ Τρίπολης, κα Χριστίνα Καλαθά, ενώ στη συνέχεια έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Ακολούθησε η ομιλία όλων των προηγούμενων Πρόεδρων του ΚΟΑ Τρίπολης από τη χρονιά ίδρυσης μέχρι σήμερα και συγκεκριμένα του ιδρυτή και 1ου προέδρου, Χρήστου Μοιράγια, του Βαγγέλη Λίγκρη, της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου και του Γιώργου Σωτηρόπουλου. Απουσίαζε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Οι πρώην Προέδροι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα πρώτα δύσκολα χρόνια του συλλόγου, για τις σημαντικές στιγμές του, αλλά και για περιστατικά (ευχάριστα και δυσάρεστα) που «δοκίμασαν» το σύλλογο εξελίσσοντάς τον μέχρι και σήμερα. Στις συγκινητικές στιγμές της εκδήλωσης η ομιλία της αρχιπροπονήτριας του συλλόγου, Κωστούλας Οικονόμου η οποία προσφέρει ανελλιπώς στο σύλλογο από το 1991 έως και σήμερα και η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν πήρε το λόγο μετά από παρότρυνση των παρευρισκομένων.

ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Ακολούθησε η ειδική βράβευση του Ιδρυτή του ΚΟΑ Τρίπολης και πρώτου Προέδρου του συλλόγου, Χρήστου Μοιράγια, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε η τακτική Γενική Συνέλευση του ΚΟΑΤ, ώστε να αναδειχτεί το νέο Διοικητικό του Συμβούλιο.